زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۴۹۳۸۴۴
زمان انتشار: ۰۹:۱۱     ۱۹ مهر ۱۴۰۰
اگر سه ربع هم طول می‌کشید، آقای خامنه‌ای عجله نمی‌کرد، پا به پای ایشان آرام آرام می‌آمدند بالا... حتماً پشتی پشت پدرشان می‌گذاشتند، حتماً خودشان چایی برای پدرشان می‌آوردند. آنقدر احترام می‌کردند این پدر را که حد نداشت.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از خبرگزاری حوزه، آقای غلام شاه پسندی، محافظ رهبر معظم انقلاب در خاطره ای به احترام ویژه‌ حضرت آیت الله خامنه ای به پدر اشاره کرد که بدین شرح است:

     

از پایین ساختمان ریاست‌جمهوری تا طبقه دوم که تشریفات است ۲۵ پله است که این پله‌ها را پا به‌ پای ایشان (یعنی پدرشان) می‌آمدند.

اگر سه ربع هم طول می‌کشید، آقای خامنه‌ای عجله نمی‌کرد، پا به پای ایشان آرام آرام می‌آمدند بالا... حتماً پشتی پشت پدرشان می‌گذاشتند، حتماً خودشان چایی برای پدرشان می‌آوردند. آنقدر احترام می‌کردند این پدر را که حد نداشت.

همیشه می‌گفتند: هر آنچه از خدا می‌خواهید از پدرتان بخواهید؛ هر چه از خدا می‌خواهید از مادرتان بخواهید؛ اگر پدر و مادرتان در قید حیاتند، حتماً بگویید دعا کنند، مستجاب می‌شود و اگر نیستند، بروید سر قبرشان و بخواهید. قبر پدر و مادر هم کمک به آدم می‌کند.

     

منبع: کتاب ماه در آینه، ص ۱۳۲

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام