
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش فارس به نقل از روزنامه کویتی الجریده، "مجدی عبد الغفار"، رئیس دستگاه امنیت ملی مصر اعلام کرد که ماموران این سازمان بعد از ظهر امروز موفق شدند، دو شبکه جاسوسی را که در مصر فعالیت داشتند کشف و اعضای آن را دستگیر کنند.
رئیس دستگاه امنیت ملی مصر در ادامه افزود: هدف این دو شبکه جاسوسی جمعآوری اطلاعات از آخرین وضعیت جاری در مصر پس از انقلاب بود.
وی در اینباره گفت: اعضای این دو شبکه جاسوسی چهار آمریکایی، یک صهیونیست، یک مغربی و یک نروژی هستند و برای انجام تحقیقات لازم به مقامات ذیربط معرفی شدهاند.
از زمان پیروزی انقلاب 25 ژانویه 2011 در مصر که سرنگونی دیکتاتوری حسنی مبارک، مهمترین متحد و همپیمان آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه را به دنبال داشت، فعالیت شبکههای جاسوسی در مصر افزایش قابل توجهی یافته است.
پیش از این نیز مسئولان مصری از کشف چندین جاسوس و شبکه جاسوسی در این کشور خبر داده بودند که اکثر آنها وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند.