به گزارش پایگاه 598، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۹۹۱ دلار و ۹۱ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته به بالاترین قیمت از ۱۹ اوت صعود کرده بود.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۰.۵ درصد افت کرد و به ۱۹۶۹ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه با ۳۰ سنت معادل ۰.۰۲ درصد افزایش، در ۱۹۷۸ دلار و ۹۰ سنت بسته شد در حالی که اواسط معاملات تا مرز ۲۰۰۱ دلار و ۲۰ سنت پیشروی کرده بود.
به گفته مارگارت یانگ، استراتژیست دیلی فارکس، دلار قویتر در معاملات روز جاری طلا را تحت فشارهای کاهشی قرار داد اما تصویر کلی همچنان به نفع طلا مانده است زیرا بانک مرکزی آمریکا و سایر بانکهای مرکزی احتمالا سیاستهای پولی تسهیلی خود را برای مدت طولانی حفظ خواهند کرد.
شاخص دلار پس از انتشار آماری که نشان داد فعالیت تولیدی آمریکا در اوت رشد شتاب آمیزی گرفته و به بالاترین میزان در دو سال اخیر صعود کرده است، بهبود یافت. دلار قویتر طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر می کند.
این آمار مثبت ریسک پذیری سرمایه گذاران را بهبود بخشید و ورود سرمایه به طلا که دارایی امن محسوب می شود را محدود کرد. با این همه انتظارات برای پایین ماندن نرخهای بهره آمریکا در رکورد اندک برای مدت طولانی کاهش قیمت طلا را محدود کرد.
نرخهای بهره پایینتر ارزش دلار و بازده اوراق قرضه را پایین نگه می دارد و جذابیت طلا که بازدهی ندارد را افزایش می دهد.
بر اساس گزارش رویترز، لائل برینارد، یکی از مقامات بانک مرکزی آمریکا روز سه شنبه گفت: بانک مرکزی باید تدابیر محرک مالی بیشتری عرضه کند تا به وعده جدیدش برای رشد قویتر مشاغل و تورم بالا عمل کند.
وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز پیش بینی کرد اونس طلا پس از ناکامی در شکستن مقاومت در سطح ۱۰۰۶ دلار، ممکن است تا سطح ۱۹۳۸ دلار سقوط کند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۲۷ دلار و ۹۶ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، به ۹۳۳ دلار و ۸۸ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، ۲۲۵۹ دلار و ۵۲ سنت معامله شد.