وحدت با اشاره به اختصاص تسهیلات به شرکتهای کوچک و متوسط دانشبنیان، فناور، خلاق، استارتاپها و شتابدهندههای آسیب دیده بر اثر شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: این تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان با نرخ ۹ درصد برای کسب و کارهای کوچک و متوسط در نظر گرفته شده است. این تسهیلات با پایش وضعیت فعالیت و اشتغال شرکتها طی ۶ ماه پرداخت خواهد شد. بعد از آن ۶ ماه جهت بازیابی توان شرکتها تنفس داده میشود و تسهیلات طی یک سال بعد به صورت اقساطی بازپرداخت خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: برای سایر شرکتهای فعال در اکوسیستم نوآوری نیز با توجه به بزرگی اکوسیستم و محدودیت منابع مالی صندوق در گام اول شتابدهندهها و فضاهای کار اشتراکی که در اثر شیوع کرونا آسیبهای شدیدی دیدهاند، در اولویت قرار گرفتهاند که با همکاری صندوقهای پژوهش و فناوری تا سقف محدودی توسط صندوق نوآوری مشابه سایر شرکتها حمایت میشوند.
وی ادامه داد: امیدواریم با جذب منابع مالی بتوانیم برنامههای حمایتی برای سایر فعالان از جمله شرکتهای فناور، خلاق و استارتاپها اجرایی کنیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: شرکتهای دانشبنیان و شتابدهندهها میتوانند به صورت مستقیم به سامانه "غزال" مراجعه کرده و با شرح مستنداتی که نشاندهنده آسیب دیدگی آنها بعد از شیوع بیماری کووید- ۱۹ است، درخواست خود را اعلام کنند. تقاضاها توسط کارشناسان بررسی و پاسخ داده میشود.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان با تاکید بر اینکه شرکتهای دانشبنیان و فناور کشور دوشادوش کادر درمان در جبهه مقابله با کرونا آماده ارائه خدمات به مردم هستند، خاطرنشان کرد: ما با تکیه بر توان محققان و فناوران جوان کشور میتوانیم در مرزهای دانش و فناوری، محصولات پیشرفته و دارای استانداردهای روز دنیا تولید کنیم که فراتر از بازارهای ملی، در بازارهای صادراتی و بینالمللی نیز امکان رقابت داشته باشند.
پیش از این صندوق نوآوری و شکوفایی با آغاز شیوع ویروس کرونا در روزهای پایانی سال گذشته با اختصاص ۵۰۰۰ میلیارد ریال برنامه حمایت مالی سریع از محصولات فناورانه را در عرصه مقابله با شیوع این بیماری آغاز کرد و ظرف دو هفته توانست ضمن اعلام فراخوان و دریافت طرحها، نسبت به تامین مالی نزدیک به ۷۰ شرکت دانشبنیان و فناور سازنده تجهیزات و اقلام مرتبط برای مقابله با کرونا اقدام کند.