کد خبر: ۴۶۳۶۶
زمان انتشار: ۲۰:۰۳     ۲۹ اسفند ۱۳۹۰

خبرنامه دانشجویان ایران، در این دیدار صمیمی، طالبی در مورد انگیزه های خود برای ساخت فیلم "قلاده های طلا" صحبت کرد. وی با اشاره به حساسیت فتنه بعد از انتخابات، انگیزه اصلی خود از ساخت فیلم قلاده های طلا را دفاع از ولی فقیه و جایگاه رهبری اعلام نمود.

طالبی همچنین با تشریح مراحل ساخت فیلم به مشکلات و موانع تولید این اثر اشاره نمود. وی با بیان خاطرات خود از ساخت این فیلم نکاتی را درباره انتخاب بازیگر برای این اثر ذکر کرد. در ادامه این دیدار صمیمی طالبی همچنین به بیان خاطراتی از ساخت فیلم عروس افغان پرداخت.

در این ملاقات همچنین دانشجویان آمادگی خود را برای پخش فیلم قلاده های طلا، پس از تعطیلات نوروز در دانشگاه های سراسر کشور، اعلام نمودند. لازم به ذکر است، پیش از این فیلم شکارچی شنبه با بیشترین اکران دانشجویی، به عنوان فیلم منتخب دانشجویان شناخته می شد.

دانشجویان دانشگاه های شاهد، تهران، تربیت معلم، قم، یزد، اصفهان، پردیس قم،سمنان، شریف، تربیت مدرس، مازندران، و چندین دانشگاه دیگر آمادگی خود را برای اکران فیلم قلاده های طلا پس از تعطیلات نوروز در دانشگاهای خود اعلام نمودند.

قلاده های طلا هم اکنون در تهران و شهرستان ها در حال اکران است. این فیلم در تهران در سینماهای استقلال، پردیس آزادی، پردیس ملت، پردیس زندگی، اریکه ایرانیان، فرهنگ، جوان، ایران، ماندانا، سپیده، فلسطین، مرکزی، پردیس شکوفه، فردوسی، شاهد، تماشا، پردیس کیان، پردیس رازی، فرهنگسرای خاوران، فرهنگسرای هنگام، سعدی، برج میلاد، فرهنگسرای نور، موزه سینما، کارون، ققنوس و پردیس راگا در حال اکران است.

قلاده های طلا که لقب سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را به خود اختصاص داده است، حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال هشتاد و هشت را روایت می کند و داستان جاسوسی را بیان می کند که چندی قبل از انتخابات وارد ایران می‌شود و سناریویی را جهت براندازی نظام دنبال می کند.

در این فیلم امین حیایی، محمدرضا شریفی‌نیا، حمیدرضا پگاه، علی‌رام نورایی، نیلوفر خوش‌خلق و محمود عزیزی ایفای نقش می‌کنند.

طالبی برای ساخت این فیلم تحقیقات گسترده ای را انجام داده بود. وی در برنامه سینمایی هفت با بیان اینکه این فیلم هیچ گونه کپی برداری از نمونه های فیلم های خارجی نیست گفت: من تمام فیلم هایی که له و علیه موضوع جاسوسی بود را دیدم، حتی کتاب جین شارپ را چندین بار خواندم و تمام توصیه های که در انقلاب رز زرد و دیگر انقلاب های رنگی بود را خواندم اما خوب ماهیت اتفاقی که بعد انتخابات در کشور ما رخ داد کاملا متفاوت با تمام این ها بود و می توان بگوییم این فیلم کاملا یک نسخه ایرانی در روایت از جاسوسی و حوادث مرتبط با آن است.

وی در این برنامه در خصوص نحوه تولید فیلم خود و جمع آوری اطلاعات گفت: من از منافقینی که به تازگی از اردوگاه اشرف آزاد شده بودند اطلاعات جدیدی نتوانستم پیدا کنم و اما تقریبا تمام فیلم هایی که یا با دوربین شخصی گرفته شده بود و یا خود وزارت اطلاعات و یا نیروی انتظامی و بسیج داشت دیدم و تمام بازجویی ها از بازداشت شده گان را خواندم و اطلاعاتی نبود که باشد و من نخوانده باشم.

وی هم چنین تاکید کرد: می خواستیم در ابتدا نام فیلم را ترور رئیس جمهور بگذاریم که با نامه ای که از دفتر هاشمی آمد این مسئله منتفی شد.

بنابر آخرین شنیده ها ، بدلیل موضوع فیلم قلاده‌های طلا و پرداخت آن به حوادث سال 88، برخی گروهها در تلاش برای فشار وارد کردن به وزارت ارشاد و معاونت سینمایی برای جلوگیری از نمایش عمومی این فیلم به ویژه در پایتخت و توقیف موقت آن به بهانه های واهی هستند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها