وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۵۴۶۲۶
زمان انتشار: ۱۴:۵۶     ۲۰ فروردين ۱۳۹۸
وزیر اسبق نیرو گفت: سد کرخه از لحاظ مهندسی و طراحی یک طرح منحصربه‌فرد بوده و سهم آن در پیشگیری از خسارت‌های احتمالی چشم‌گیر است.
به گزارش پایگاه 598، پرویز فتاح در بازدید از سد و نیروگاه کرخه اندیمشک اظهار داشت: وضعیت مدیریت آب در سد کرخه در استان خوزستان مطلوب است.

وی با اشاره به توانایی مدیران ایرانی و نقش آنان در ساخت سد کرخه گفت: سد کرخه برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی در کشور طراحی و احداث شده است و در این زمینه مشکلی ندارد.

وزیر سابق نیرو عنوان کرد: سد کرخه از خسارت‌های بزرگی در کشور جلوگیری کرد و عملکرد سد کرخه در این زمینه موفق است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به موقعیت جغرافیایی سد و نیروگاه کرخه اندیمشک، افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) از تمام ظرفیت‌های خود برای جبران خسارت‌های احتمالی و حمایت از مددجویانی که پس از سیلاب دچار خسارت شده‌اند، استفاده می‌کند.

فتاح با یادآوری این‌که طراحی و مهندسی سد کرخه ایرانی بوده، خاطرنشان کرد: مشکلی در سد کرخه وجود ندارد و این سد برای مهار سیلاب‌های احتمالی آماده است و در این زمینه جای نگرانی نیست.

منبع: تسنیم

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام