صراط، یکی از رسانههای اینترنتی وابسته به جنبش موسوم به "راه سبز امید" اعلام کرد: شبکه تلویزیون رسا(رسانه سبز ایران) به دلیل مشکل مالی از روز چهارشنبه ۱۷ اسفند تا اطلاع ثانوی تعطیل شده است.
بنابراین گزارش، این تلویزیون از اواخر مرداد ۱۳۸۹ با هدف در دست گرفتن فضای شبکه های ماهواره ای و به دست آوردن ابتکار عمل در میان شبکه های ضد انقلاب بعد از فتنه 88 آغاز به کار کرده بود اما بنا به دلایلی که ، کمبود بودجه عنوان شده است، تعطیل شد.
گفتنی است، شبکه تلویزیونی یاد شده به استثنای چند ماه اول فعالیت ، پس از شکست کامل فتنه اسرائیلی - امریکایی سبز در دی ماه و بهمن ماه ۱۳۸۹ در حالت نیمه تعطیل به سر می برد، بنابراین به نظر می رسد مشکل مالی بهانه ای بود تا پس از یک سال فعالیت نیم بند، به فعالیت این تلویزیون سردرگم و بی هدف پایان داده شود.
نکته جالب توجه درباره خبر توقف پخش برنامه های تلویزیون رسا این بود که مسئولان این تلویزیون حتی از تایید و اعلام رسمی این خبر خودداری کرده اند و خبر تعطیلی رسا توسط سایت جرس که نزدیک ترین رسانه اینترنتی به دیدگاه های گردانندگان رسا است، اعلام شده است.
تاسیس و آغاز به کار تلویزیون رسا در فضای خبری و سیاسی در میان دیگر شبکه های ضد انقلاب خارج نشین بعد از رویداد فتنه 88، برای هدایت کنندگان این فتنه از اهمیت بالایی برخوردار بود که به نظر می رسد با توجه به مخارج سنگینی که برای راه اندازی آن شد ، حساب های ویژه ای بر روی تاثیر گذاری آن در جامعه ایران باز شده بود.
این شبکه تلویزیونی که به نظر می رسید در میان شبکه هایی نظیر صدای آمریکا و بی بی سی فارسی نقش متفاوتی را بازی خواهد کرد ، بعد از فروکش کردن التهابات مربوط به فتنه 88 و فراموشی رهبران جریان فتنه توسط مردم ، دچار نوعی انفعال شد و با از دست دادن روز افزون بینندگانش دچار نوعی سردرگمی در برنامه های خود شد.
شبکه مذکور که سعی داشت با رویکردی اسلامی و به ظاهر معتقدانه به برخی ارزش های نظام به کار خود ادامه دهد ، با شکست مفتضحانه تئوری " نخست وزیر امام (ره) " دچار نوعی سردرگمی تئوریک شد و به همین دلیل هم نمی توانست نظیر شبکه های دیگر فارسی زبان با پخش برنامه های مستهجن ، مخاطبانی جدید برای خود دست و پا کند و به نظر می رسد به دلیل همین فقر بیننده هم دچار تعطیلی دائمی شد.
در هر حال آمار دقیقی از بینندگان تلویزیون "رسا" به خصوص در داخل کشور در دست نیست اما به نظر نمی آید که خود مسئولان این تلویزیون نیز اعتقاد داشته باشند که در جذب مخاطب حتی به طور نسبی موفق بوده اند.
به طور کلی می توان گفت ؛ تلویزیون رسا بر خلاف وعده اولیه گردانندگانش، هرگز نتوانست در بر گیرنده دیدگاه های تازه برای انتقاد از سیاست های شکل گرفته در ایران باشد و همواره به علت فقر خبری مجبور بود اخبار سایت ها و رسانه های معاند دیگر را منعکس کند ، که همین انفعال هم باعث روزمرگی این رسانه ضد انقلاب شده بود .
به نظر می رسد بعد از تعطیلی رسانه رسا، اصلاح طلبانی که بعد از فتنه 88 با پناه گرفتن در دامان غرب سعی داشتند بتوانند تمام انحرافاتی که در قالب مفاهیمی مانند خط امام، مردم سالاری دینی، اسلام رحمانی و دیگر کلیدواژه های جریان اصلاح طلبی به ظاهر دینی نتوانسته بودند در داخل القاء کنند را، با بهره گیری از موقعیت رسانه مستقل پیگیر باشند ، که با عدم استقبال از این شبکه ، سیاست های آنان در این زمینه به طور کلی نابود شده تصور می شود.