کد خبر: ۴۵۱۰۵۳
زمان انتشار: ۱۰:۳۹     ۱۷ دی ۱۳۹۷
یک روزنامه عربی فرامنطقه ای در مقاله ای نوشت که بعد از روسیه و چین ایران سومین کشوری است که کشتی جنگی به نزدیکی آب های منطقه ای آمریکا می فرستد و اگر به آن حمله شود، علیه پایگاه‌های پنتاگون در خلیج فارس واکنش دهد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل ازایسنا، روزنامه فرا منطقه ای رای الیوم چاپ لندن در مقاله ای تحت عنوان" بعد از روسیه و چین ایران سومین کشوری است که کشتی جنگی به نزدیکی آب های منطقه ای آمریکا می فرستد و اگر به آن حمله شود، علیه پایگاه‌های پنتاگون در خلیج فارس واکنش دهد" نوشت: بعد از روسیه و چین ایران سومین کشور جهان است که به آب های منطقه ای آمریکا نزدیک می شود و این یک چالش بزرگ نظامی است و باعث می شود که کارشناسان نظامی این سوال را مطرح کنند که آیا ایران توان نظامی خود را افزایش داده است همانگونه که توان موشکی خود را افزایش داد.

در این مقاله آمده است: طی سال های اخیر نیروی دریایی ایران مانع نزدیکی کشتی های جنگی آمریکا به آب های منطقه ای خود شد تا جایی که در سپتامبر گذشته بوسیله قایق های تندروی جنگی با ناو هواپیمابر "تئودور روزولت" مقابله کرد و به فرماندهان این ناو نسبت به وقوع جنگ هشدار داد.

نویسنده در این مقاله می گوید: ناگهان نیروی دریایی ایران اعلام کرد که در مارس آینده یک کشتی جنگی به غرب اقیانوس اطلس می فرستد تا به مدت چند هفته در نزدیکی آب های منطقه ای آمریکا مستقر شود و براساس اخباری که رسانه های بین المللی منتشر کردند کشتی جنگی که ایران خواهد فرستاد یک کشتی پیشرفته ناوشکن و مجهز به سیستم مقابله با جنگنده ها و همچنین جنگ الکترونیکی است.

در این مقاله آمده است: خبر ارسال ناوشکن سهند به آب های منطقه ای آمریکا به خصوص اگر عملی شود یک چالش حقیقی از سوی ایران به شمار می رود و بعد از اتحاد جماهیری شوروی یعنی روسیه کنونی و چین، ایران سومین کشور دشمن واشنگتن خواهد بود که بعد از جنگ جهانی دوم یک کشتی نظامی نزدیکی آبهای منطقه ای آمریکا می فرستد.

در ادامه این مقاله امده است: چالش ایران در این است که بدون تکیه بر یک بندر لجستیک پشتیبان، به استثناء امکان پهلو گرفتن در ونزوئلا و سپس نزدیکی به عرین الاسد در عراق، می خواهد برای یک مدت طولانی در منطقه بسیار حساس مستقر شود.

نویسنده در ادامه این مقاله آورده است: ایران عادت دارد که برنامه های نظامی خود را که اعلام می کند عملی کند و این امر باعث شده است که کارشناسان اظهارات مقامات تهران را باور کنند اما در رابطه با قدرت واقعی نیروی دریایی ایران جای بحث وجود دارد. ایران گسترش برنامه موشکی خود را نشان داده است و یک واقعیت نظامی جدید در خاورمیانه تحمیل کرده است؛ از جمله اینکه از طریق حزب الله لبنان مقابل سرکشی اسرائیل ایستاد به گونه ای که تل آویو از زمان جنگ ژوئن 2006 دیگر جرات حمله را پیدا نکرده است و همه معتقدند که ایران یک نیرویی دریایی فراتر از دریای مدیترانه را توسعه داده است.

در مقاله رای الیوم آمده است: ناوشکن ایران تحت کنترل نیروی دریایی آمریکا خواهد ماند و نیروهای آمریکایی می توانند در آبهای آزاد با این ناوشکن مقابله کنند اما پنتاگون نگران این است که ایران در واکنش به حمله آمریکا، پایگاه های نظامی آمریکا و کشتی های جنگی آنها در کشورهای حاشیه خلیج فارس و آبهای آنها را مورد هدف قرار دهد و این سناریو بطور جدی وارد است.

در پایان این مقاله آمده است: واشنگتن بارها ایران را به جنگ تهدید کرده است و ایران نیز نیروهای نظامی آمریکا را بارها تحریک کرده است، اما پنتاگون محتاط بوده است، همانطور که کاخ سفید از جمله دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا که تصمیمات ناگهانی او شناخته شده است از تهدید مستقیم ایران دوری کرده است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها