کد خبر: ۴۴۷۵۳۶
زمان انتشار: ۱۱:۵۸     ۱۶ مهر ۱۳۹۷
سردار رحیمی در جمع خبرنگاران:
فرمانده انتظامی پایتخت گفت: کمین ماموران پلیس در تهران ممنوع بوده و اگر موردی توسط مردم به 197 گزارش شود، برخورد خواهیم کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه صبحگاه عمومی ماموران فرماندهی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران به بازدید 15-16 نماینده مجلس شورای اسلامی از مقر فرماندهی انتظامی تهران پرداخت واظهار داشت: به مناسبت هفته ناجا نمایندگان با حضور در پلیس تهران از اقدامات این پلیس تقدیر و تشکر کردند.

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد:‌ در این بازدید نمایندگان از مرکز فوریت‌های پلیس 110،‌ مرکز فرماندهی و همچنین مرکز بزرگ و هوشمند کنترل ترافیک که بزرگترین و پیشرفته‌ترین مرکز کنترل ترافیک کشور است و فردا افتتاح خواهد شد، بازدید کردند.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص وضعیت ترافیک تهران و وجود این باور که هر جا پلیس است ترافیک بیشتر است، گفت: حداقل میزان خودروهای تهران 4 برابر حجم خیابان‌هاست و پلیس تنها کاری که می‌تواند انجام دهد آن است که در تردد شهروندان تسهیل ایجاد کند.

سردار رحیمی به افزایش 30 درصدی ترافیک در اول مهر ماه پرداخت و گفت: بعد از آن 50 درصد در تردد بزرگراه‌ها افزایش یافت و ما نگذاشتیم مشکل جدی در خصوص ترافیک ایجاد شود.

وی  ادامه داد: 6 ماهه دوم فصل سخت کار پلیس است و ما تلاش می‌کنیم که مشکلی برای این مردم ایجاد نشود.
عالی‌ترین مقام انتظامی پایتخت در پاسخ به سؤالی در خصوص کمین ماموران پلیس راهور در معابر تهران، اعلام کرد: هر گونه کمین در شهر تهران ممنوع است واگر متوجه شوم یا شهروندان از طریق 197 به پلیس این موضوع را با مشخصات مامور اعلام کنند حتما برخورد خواهم کرد.

فرمانده انتظامی پایتخت در خصوص مدیریت ترافیک به صورت دستی توسط ماموران پلیس راهور در برخی مقاطع اظهار داشت: به دلایل و طرح‌های مختلف ماموران پلیس در خصوص وضعیت ترافیک در برخی مواقع به صورت دستی اعمال نفوذ می‌کنند چرا که ترافیک تهران را ما به صورت کلان می‌بینیم و آنهایی که در مرکز کنترل ترافیک هستند به صورت کلان وضعیت ترافیک را رصد وکنترل می‌کنند.

سردار رحیمی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگاران در مورد درخواست اعضای شورای شهر مبنی بر تخصیص مبلغی از جریمه‌ها به شهرداری تهران گفت: جریمه‌ها به خزانه دولت واریز می‌شود و دولت در این زمینه تصمیم‌گیر است؛ برخی از جرائم برای بهبود وضعیت راه، رفع موانع ترافیکی و گذاشتن آلارم‌ها و غیره در حوزه درون شهری باید به شهرداری‌ها و در حوزه برون‌شهری‌ها باید به وزارت راه تعلق گیرد که این را دولت تعیین می‌کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها