کد خبر: ۴۴۲۰۳۱
زمان انتشار: ۱۶:۱۴     ۰۹ خرداد ۱۳۹۷
در حالی که اخیرا محدودیت جدید یکبار استفاده از هر کارت بانکی در هر روز بر بستر USSD بدون اطلاع‌رسانی اعمال شده بود، یک ارائه دهنده خدمات پرداخت می‌گوید تراکنش‌های زیر ۲ هزار تومان نیز بدون اطلاع قطع شده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس: اخیرا محدودیت جدیدی روی کد‌های کوتاه دستوری (USSD) اعمال شده که استفاده از هر کارت بانکی را به یک بار در روز کاهش داده است.

در پیگیری این موضوع از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پرداخت روی USSD اعلام شد که هیچ بخشنامه‌ای یا دستورالعملی در این زمینه به شرکت‌ها ابلاغ نشده است و این شرکت‌ها با قطع یک باره سرویس مواجه شده‌اند تا جایی که ابتدا تصور کرده‌اند یک اختلال فنی در شبکه است.

محمد جواد صدوقی مدیرعامل یک شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت بر بستر USSD، گفت: پنجشنبه دو هفته پیش در ۲۷ اردیبهشت تراکنش‌های زیر ۲ هزار تومان بدون اطلاع قطع شده است و پنجشنبه هفته پیش در سوم خرداد ماه نیز محدودیت حداکثر دفعات استفاده از هر کارت بانکی در یک روز وضع شده بود.

به گفته وی، پیش از این نیز در دوره‌هایی برخی بانک‌ها بدون اطلاع اقدام به حذف تراکنش‌های زیر ۵ هزار تومان و ۱۰ هزار تومان کرده بودند. اکنون نیز محدودیت استفاده از هر کارت در یک روز باعث افت درآمد قابل توجه شرکت‌های پرداخت شده است.

فعال صنعت پرداخت، افزود: بسیاری از شرکت‌های فعال در صنعت USSD برای اخذ مجوز خدمات پرداخت PSP به بانک مرکزی درخواست داده‌اند که تاکنون با این درخواست موافقت نشده است. البته اخیرا هیأت دولت با تصویب چارچوب جدید فعالیت‌های خدمات پرداخت، راهکار رفع انحصار از PSP‌ها و زمینه فعالیت فین تک‌ها را تعیین کرده است.

این فعال صنعت پرداخت، گفت: بسیاری از شرکت‌های فعال در صنعت USSD برای اخذ مجوز خدمات پرداخت PSP به بانک مرکزی درخواست داده‌اند که به دلیل انحصار در این مجوز‌ها تاکنون با این درخواست موافقت نشده است البته اخیرا هیأت دولت با تصویب چارچوب جدید فعالیت‌های خدمات پرداخت، راهکار رفع انحصار از PSP‌ها و زمینه فعالیت فین تک‌ها را تصویب کرده است. به علت محدودیت‌های بانک مرکزی در صدور پروانه شرکت‌های PSP، هم اکنون برخی از این شرکت‌ها دارای تراکنش‌های مشابه یک بانک هستند که حدود ۸۰ درصد درآمد آن‌ها از محل فروش شارژ است.

بنابر اعلام وزیر ارتباطات در روز جهانی ارتباطات ۱۸ میلیون از مشترکان تلفن همراه در ایران گوشی هوشمند ندارند که فعلا بستر تراکنش‌های این افراد USSD است و باید در اعمال تغییرات فکری به حال این افراد شود. از این مهم‌تر، اطلاع‌رسانی شفاف به فعالان بازار و کاربران است. اینکه سرویسی که مردم در حال دریافت هستند از لحظه‌ای به بعد بدون اطلاع و دلیل قطع و به شکل اختلال باعث سردرگمی مردم شود یه هیچ وجه عقلانی و پذیرفتنی نیست.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها