
سرویس سیاسی پایگاه خبری 598/رضا احمدزاده؛ خوانندگان گرامی در این نوشتار کوتاه شما را به رصد فضای سیاسی - رسانه ای کشور و منطقه جلب می کنم که می تواند ما را در درک درست موضوعات و حوادث سیاسی که تنها در پازل سیاسی قابل تفسیر است رهنمون سازد جلب می کنم و آن هم توجه به تحرکات سیاسی زیر پوستی سیاسی است که هم اکنون نیز در جریان است می باشد و ذیلا به آن اشاره کرده و نتیجه گیری خواهیم کرد:
1- سفرهای مقامات آمریکایی به تل آویو و برخی پایتخت های کشورهای عربی با موضوع فلسطین، تقویت جایگاه نظامی صهیونیست ها در منطقه و .... موضوع بسیار مهم آیِنده نوار غزه و... . جنگ فلسطین توانست هیمنه صهیونیست ها بشکند و حملات موشکی ایران به تل آویو . عین الاسد ابهت آمریکا را در هم شکست.
2- سفرهای سیاسی مقامات آمریکایی با برخی کشورهای اروپایی در خصوص نقش جدید اروپا درپیمان ناتو وبحران های جهانی. امروز داد و فریاد اروپایی ها از قلدر آمریکا به آسمان رفته است و دور نیست که فرو پاشی ناتو و دیگر پیمانهای غربی ها و یا خروج غربی از پیمان نامه های جهانی را شاهد باشیم که این امر امروز در حال رخ دادن است.
3- سفرها فشرده بین مقامات آمریکایی- عربی – روسی و بین روسیه و چین در خصوص موضوع جنگ تچاری غرب و شرق، پیمان بریکس، جایگاه دلار در مبادلات جهانی، موضوع اکراین و آینده سیاسی آن گویای این نکته است که قدرت های نوظهور شرقی با اقتصاد پد قدرت ظهور کرده اند و سیطره خود را بر جهان بیشتر نشان خواهند داد.
4- سفرهای میان کشورهای منطقه خصوصا بین ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس که با سقوط دولت بشار اسد در سوریه محور مقاومت در حال تجدید سازمان خود بوده و در این میان جمهور اسلامی بعنوان اصلی ترین کشور نیازمند رایزنی های گسترده در منطقه و جهان می باشد. در این بین توجه به سفرهای سیاسی مقامات عربستانی ، ترکیه و اردن و صهیونیست ها در پایتخت های یکدیگر و در سوریه نیز قابل توجه است.
در مجموع می توان از این سفرها و کثرت آنها اینگونه نتیجه گرفت که در آینده ای نه چندان دور هم سیاستمداران و هم مردم منطقه غرب آسیا و جهان با نظم جدیدی در مرزبندی های سیاسی – نظامی روبرو خواهند شد که ظهور و بروز قدرتهای تمدنی جدید بغیر آنهایی که بعد از جنگ دوم جهانی و با قدرت نظامی تمدن وحشی و افسار گسیخته غیر اخلاقی و غیر انسانی غربی خود را به عناوین مختلف به ملت ها تحمیل کردند. امروز درست است که تروریست ها بر سوریه مسلط شده و کشورهای دیگر را مورد هجمه قرار می دهند لاکن ادامه این مسیر که مشکلات بعد جغرافیایی و اقتصادی و... آن گریبانگیر غربی شده است موجب نوزایش تمدن های جدید در منطقه و جهان خواهد بود و تقلای امروز غربی و استفاده از زبان تهدید و زور همگی برای فرار کردن از پیچ تاریخی بزرگی است که چشم انداز جهان را تغییر خواهد داد. والسلام