وی تصریح کرد: در این مدت 15 نفر از شهرداران مناطق در دوره گذشته، جابهجا شدهاند و این در حالی است که افرادی که به عنوان شهرداران مناطق منصوب شدهاند از کارشناسان و مدیران میانی و در واقع از بدنه شهرداری تهران بودهاند.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ادامه داد: تجربه، تخصص، پاکدستی و سلامت کاری از شاخصههایی بوده که برای به کارگیری شهرداران مناطق مدنظر بوده است. با توجه به محدودیت زمانی که شهرداری تهران با آن روبهرو بوده است، تلاش شده است از همکاران و پرسنلی استفاده شود که در بدنه شهرداری در سالهای اخیر فعالیت داشتهاند چرا که ما زمان آموزش و در واقع طرح کاد نداریم و با محدودیت زمان روبهرو بودهایم.
وی ادامه داد: برنامهای نیز تحت ارزیابی عملکرد افرادی که هماکنون در مجموعه شهرداری تهران چه در بخش مناطق و چه نواحی به کارگیری شده است در دستور کار قرار گرفته است که این موضوع در یک بازه زمانی مشخص انجام میپذیرد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه با تاکید بر اینکه تمام انتصابات در مجموعه شهرداری تهران از کانالهای رسمی و توسط روابط عمومی شهرداری تهران اعلام خواهد شد، گفت: اخباری که در روزهای اخیر مبنی بر انتصاب شهرداران مناطق 5 و 6 شده است تکذیب میشود.
رباطی همچنین به برنامهریزی معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در خصوص ارتباط با رسانهها اشاره کرد و گفت: ما در سالهای گذشته مجموعهای به عنوان روابط عمومی نداشتهایم که در این دوره تلاش شده است ارتباط با رسانهها را داشته باشیم چرا که اعتقاد داریم بخش قابل توجهی از مشکلات و همچنین اتفاقات را میتوان با اهالی رسانه مرتفع کرد و به همین جهت پرتال معاونت امور هماهنگی راهاندازی خواهد شد.
وی در ادامه به میزان بدهی شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: بدهیای که از گذشته توسط مدیران سابق مجموعه شهرداری تهران برای این دوره به ارث رسیده است 52 هزار میلیارد تومان است که در بخشهای مختلف قرار دارد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران افزود: بخشی از این بدهیها مربوط به دیون به بانکها و پیمانکاران و برخی دیگر نیز بابت بدهیها برای تملک املاک است.
رباطی گفت: خوشبختانه لایحه دوفوریتی شهرداری تهران مبنی بر تخفیف ویژه برای مودیان در شورای شهر تهران به تصویب رسید که با تصویب این لایحه اتفاقات خوبی هم برای شهروندان و هم برای تامین درآمد شهرداری خواهد افتاد؛ ضمن اینکه تخفیف 33 درصدی برای پرداخت بدهیها برای شهروندان پیشبینی شده است.
وی با اشاره به میزان رقم بودجه در نظر گرفته شده برای سال آینده گفت: 17 هزار و 500 میلیارد تومان برای شهرداری تهران پیشبینی شده است که امیدواریم این رقم تا پایان سال 97 محقق شود.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران به مساحت شهر تهران اشاره کرد و گفت: 630 کیلومتر مربع وسعت قلمرو شهرداری تهران است که در پی بارش برف در تهران اقداماتی را در ساعات اولیه نزول رحمت الهی انجام داد.
رباطی افزود: برهمین اساس کمیتهای تشکیل شد و در این کمیته شهرداران، معاونین و مدیران شهرداری عضویت داشتند ضمن اینکه از سایر دستگاهها نیز از جمله سازمان آتشنشانی، سازمان پارکها، سازمان خدمات اجتماعی و معاونت حمل و نقل در این بخش به طور ویژه استفاده شد.
وی با اشاره به برنامهریزی مجموعه مدیریت شهری برای بازگشایی شریانهای اصلی در پی بارش برف در تهران گفت: تلاش ما بازگشایی این شریانها بود و این در حالی است که در 3 دوره گذشته (سالهای 83- 86 و آبان 95) که در تهران شاهد بارش برف بودیم میتوان با افتخار گفت که در این دوره از مدیریت شهری اقدامات انجام شده برای بازگشایی معابر به مراتب از دورههای گذشته بهتر بوده است و شهرداری تهران توانست وظایف مربوط به خود را انجام دهد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ادامه داد: در پی بارش برف در تهران شریانهای اصلی باز شده و ضمن اینکه شهردار تهران نیز طی پیام توئیتی از جوانان و دانشآموزان خواست همکاری لازم را با مجموعه مدیریت شهری برای تکان دادن درختان انجام دهند.
رباطی افزود: 2223 بوستان در مقیاس محلی، منطقهای، فرامنطقهای و کلان و 6 جنگل با مساحت 58 میلیون متر مربع در تهران وجود دارد که در طی 2 روز گذشته اقداماتی در راستای برفروبی، اقداماتی انجام دادند.
وی در ادامه نشست خبری گفت: در بخش حمل و نقل ترافیک طی 2 روز گذشته نیز به صورت مستمر در شرکت کنترل ترافیک با 2 هزار دوربین سطح شهر تهران کاملا رصد شده است و جابهجایی مسافران صورت گرفته است.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران افزود: در حال حاضر 9 درصد شهروندان توسط مترو، 10 درصد اتوبوس و 22 درصد توسط تاکسی در سطح شهر تهران جابهجا میشوند.
رباطی گفت: برهمین اساس طی 2 روز آینده سیاستی در نظر گرفته شده تا مردم مشکلی را در بخش حمل و نقل عمومی در سطح شهر تهران نداشته باشند به طوری که خط 5 مترو تا پاسی از شب (3 بامداد) خدماتی را در خصوص جابهجایی مسافران در مسیر تهران - کرج و بالعکس انجام داده است.
وی تصریح کرد: با توجه به بارش برف شدید در شهر تهران، شهردار تهران درخواستی را از استاندار تهران مبنی بر تعطیلی شهر تهران در طی بارش برف و یخبندان داشت که خوشبختانه این موضوع مورد موافقت مقیمی استاندار تهران قرار گرفت و در نهایت مراکز آموزشی در مقاطع مختلف تعطیل شد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که تعداد بسیاری از تاکسیها در دو روز گذشته خدمت مناسبی را به شهروندان ندادهاند و چرا نظارتی بر عملکرد آنها وجود نداشته است، گفت: در این زمینه ما با محدودیتهایی روبهرو هستیم و سازمان تاکسیرانی با توجه به اینکه این شرکتها خصوصی هستند نمیتواند نظارتی را بر آنها داشته باشد.
رباطی در ادامه با اشاره به پروژههای تاثیرگذار در سطح شهر تهران گفت: برخی از پروژهها اعم از بزرگراه امام علی تاثیر بسزایی را در سطح شهر تهران داشته است و شهروندان در مناطق مختلف از این بزرگراه استفاده میکنند. امیدواریم در برنامه 5 ساله سوم به شهرداری تهران در سال 98 تا 1402 اجرا خواهد شد تمهیدات مناسبی برای توجه محلات پیشبینی شود.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران همچنین به آخرین وضعیت اردوگاه میرحسینی واقع در منطقه 22 شهرداری تهران گفت: این مجموعه اوایل مدیریت جدید و توسط مدیران گذشته شهرداری در اختیار یکی از ارگانهای نظامی قرار داده شد به طوری که این مرکز در گذشته محلی برای آموزش و رفاه پرسنل شهرداری بوده است که پس از این قرارداد این محل در اختیار آن مجموعه نظامی قرار داده شد که البته با آغاز به کار مدیریت شهری در این دوره مکاتباتی با مسئولان مربوطه در ردههای بالا انجام دادهایم که امیدواریم هرچه زودتر این اردوگاه مجددا به شهرداری تهران واگذار شود.
رباطی در ادامه با تاکید مجدد بر اینکه شهرداری تهران در این دوره از مدیریت شهری اقدامات خوبی را در راستای خدماترسانی به شهروندان در پی بارش برف و یخبندان آن انجام داده است، گفت: باید به این موضوع توجه شود که هیچ معبری در پی بارش برف در شهر تهران قفل نشد و این در حالی است که طبق گزارش سازمان هواشناسی بارش برف در 22 منطقه تهران بوده است و حتی برف در مناطق جنوبی و غربی بیش از مناطق دیگر بوده است.
وی ادامه داد: چنانچه خودروهای شهروندان در پی بارش برف و شکستن درختان خسارت دیده است آنها میتوانند با مراجعه به مراکز بیمه جبران خسارت کنند و این نکته قابل توجه است که در صورتی که عامل خسارت خودروها درختان فضای سبز شهرداری باشند قاعدتا خسارت این افراد از طریق مجموعه مدیریت شهری پرداخت خواهد شد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه در خصوص به کارگیری تعدادی از آقازادهها و ژنهای خوب در مجموعه مدیریت شهری در سطوح مختلف مناطق، معاونین و مدیران بیان کرد: آقازادهای به آن معنایی که عنوان میشود در مجموعه مدیریت شهری به کار گرفته نشده است و اگر فردی نیز در مجموعه شهرداری استفاده شده است براساس فرایند قانونی و همچنین مدارک تحصیلی بوده است.
رباطی افزود: آقازادهای که مدنظر برخی از رسانهها است پدر ایشان جزو شورای عالی اصلاحات بوده است و این در حالی است که پسر وی در لیست اصلاحطلبان برای حضور در شورای شهر تهران و در لیست 42 نفره بوده است که وی پس از مدتی انصراف خود را از لیست امید اصلاحطلبان اعلام و عنوان کرده است که به نفع دوستان دیگر کنار میرود.
وی گفت: در حال حاضر وی به عنوان مدیرکل امور هماهنگی امور مناطق در مجموعه شهرداری تهران فعالیت میکند.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه در خصوص اختلال در
سامانه 137 شهرداری تهران گفت: این موضوع با توجه به تماسهای آنلاین و
لحظهای بوده است که البته تمهیداتی برای رفع آن صورت گرفته است و هماکنون
نیز شهروندان میتوانند با 3 خط 137، 125، 1888 موارد و مشکلات را منتقل
کنند.