به گزارش پایگاه 598 ، حسین شریعتمداری در گفتوگو با خبرنگار فارس، گفت: تحریک کروبی به اعتصاب غذا شبیه تحریک اکبر گنجی به اعتصاب غذاست که شیرین عبادی و یکی از نزدیکان سببی اکبر گنجی ماموریت اجرای آن را بر عهده داشتند. بخش پایانی آن مرگ گنجی بود چرا که دیگر به زنده او احتیاجی نداشتند. آن پروژه با اطلاعاتی که کیهان به دست آورد و افشا کرد، ناکام ماند و اکبر گنجی که متوجه ماجرا شده بود نقشه آنان را بههم ریخت و از مرگ حتمی نجات یافت.
وی با بیان این ماجرا افزود: در فتنه آمریکائی- اسرائیلی 88 هم از کروبی به عنوان بلاگردان خاتمی و موسوی استفاده کرده بودند. خاتمی و موسوی بعد از پیروزی سوار قطار انقلاب شده بودند اما آقای کروبی از سوابق انقلابی و مبارزه علیه رژیم شاه برخوردار بود و بارها در مجلس ششم علیه مواضع دشمن پسند مدعیان اصلاحات ایستاده بود.
مدیر مسئول کیهان اضافه کرد: پروژه فداکردن کروبی از بستری شدن او در بیمارستان قلب کلید خورد و همه روزه تعدادی از مدعیان اصلاحات به بهانه ملاقات وی در بیمارستان حضور پیدا میکردند و خبر آن با آبوتاب در رسانههای بیگانه منتشر میشد تا وقتی نوبت به اعتصاب غذا میرسد زمینه لازم برای شانتاژ حقوق بشری علیه کشورمان فراهم شده باشد. با شروع اعتصاب غذای کروبی رسانه های فارسی زبان آمریکائی، اروپائی و عربی به این خبر پوشش گسردهای دادند و به گونهای که به وضوح قابل درک بود او را به ادامه اعتصاب تشویق میکردند و در همان حال علیه آنچه نقض حقوق بشر در ایران مینامیدند تبلیغ فراوانی به راه انداخته بودند.
شریعتمداری یادآور شد که این بخش از ماجرا هم به داستان اعتصاب غذای اکبر گنجی شبیه بود و توضیح داد که در اوج اعتصاب غذای اکبر گنجی , اسکات مک کلیلان سخنگوی کاخ سفید گفت: بوش از گزارشهای اخیر مبنی بر وخامت سلامتی آقای گنجی ناراحت است و برای او این پیام را داده است «آقای گنجی لطفاً بدان همان طور که برای آزادی خودت برخاستهای، آمریکا در کنار تو میایستد».
وی خاطرنشان کرد: البته گنجی که متوجه پایان ماجرا شده و فهمیده بود که قصد دارند از جنازه او بهرهبرداری کنند، به اعتصاب غذای خود خاتمه داد و به نظر میرسد آقای کروبی و یا برخی از نزدیکان وی نیز به توطئهای که برایش چیده بودند پی برده و با شکست اعتصاب خود دشمنان دوستنما را ناکام گذاشته است.
مدیر مسئول کیهان افزود: زمان به میدان کشیدن پروژه قربانی کردن کروبی نیز حساب شده بوده است. این پروژه دقیقا بعد از تحریم های اخیر آمریکا که به بهانه نقض حقوق بشر وضع شده به اجرا درآمدهاست که با توجه به ماهیت وطن فروشانه فتنهگران 88 باید آن را سندسازی آنان برای تحریمهای حقوق بشری آمریکا علیه ایران اسلامی دانست.
شریعتمداری گفت: قطعنامه تحریمی 1929 نیز با همین نوع سندسازیهای اصحاب فتنه 88 تصویب شدهبود که بعدها مقامات آمریکائی از درخواست مدعیان اصلاحات از آمریکا برای صدور آن قطعنامه پرده برداشتند و خانم کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا انکار نکرد این قطعنامه برای حمایت از جنبش سبز! که با شکست روبرو شده بود صادر شده است.