به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شیعه، هزاران بحرینی مقابل دفتر سازمان ملل متحد در منامه، پایتخت بحرین تحصن گستردهای را برگزار کردند.
در این تحصن مردم بحرین سکوت و چشم پوشی جامعه بین المللی مقابل نقض حقوق بشر توسط رژیم آلخلیفه علیه شهروندان این کشور و نادیده گرفتن انقلاب مردمی بحرین را محکوم کردند.
تحصن کنندگان با سردادن شعارهایی معیارهای دوگانه غرب در برخورد با انقلابهای عربی را محکوم و اعلام کردند، درجایی چون سوریه که جامعه بین المللی به شکلی مستمر حمایت از معارضان رژیم را سرمیدهد، در بحرین سرکوب مردم توسط رژیم آلخلیفه را نادیده میگیرد.
"احلام الخزاعی"، رئیس دایره امور زنان جمعیت معارض الوفاق در اینباره گفت: با وجود انکار بسیاری از حقایق جاری در بحرین با این حال برخی از سازمانهای بین المللی مجبور شدهاند تا درباره حقوق مشروع بحرین و سرکوبگریهای رژیم لب به سخن بگشایند.
از سوی دیگر "فاضل عباس"، دبیرکل تشکل ملی دمکراتیک بحرین نیز در سخنانی اظهار کرد که تجمع گسترده مردم مقابل دفتر سازمان ملل در منامه این پیام را به گوش رژیم رساند که توجه به خواسته و مطالبات مشروع مردم امری الزامی و ضروری است و گریزی از آن نیست.
وی با اشاره به وحدت موضع معارضان بحرینی در قبال حوادث جاری در این کشور گفت: دعوت برای برگزاری تظاهرات در پایتخت منامه با استقبال گسترده مردم و طرفداران گروهها و تشکلهای مختلف سیاسی و همچنین ائتلاف جنبش 14 فوریه مواجه شد.
فاضل عباس ادامه داد: گروها و تشکلهای مختلف معارض بحرینی در صدد هستند به مطالبه حقوق خود ادامه دهند و ما امیدواریم که رژیم به خواستهها و مطالبات آنها پاسخ دهد.
وی افزود : تمام گروههای سیاسی و زنان و مردان بحرینی در راهپیماییها و تجمعهایی که با هدف مطالبه حقوق مشروعاشان تشکیل میشود، شرکت میکنند و به خوبی از اهداف مقامات و مسئولان رژیم حاکم آگاه هستند.
از سوی دیگر کمیته حمایت از خبرنگاران که مقر آن در نیویورک است با انتشار گزارش خود درباره آزادی مطبوعات در بحرین اعلام کرد که آزادی مطبوعات در بحرین به پایینترین حد و اندازه خود رسیده است.
در این گزارش تاکید شده است که رژیم آلخلیفه طی سال 2011 میلادی حملات گسترده و بیمشاری را علیه مطبوعات مستقل بحرین که اقدام به پوشش اعتراضهای بحرین میکردند، ترتیب داد.
همچنین گزارش کمیته حمایت از خبرنگاران تاکید میکند که خبرنگاران بحرینی در طول سال گذشته میلادی در معرض انواع تجاوزها و تعدیها و بازداشتها و شکنجهها و صدور احکام زندان قرار داشتند و حتی این موضوع خبرنگاران بین المللی و خارجی را نیز را دربرمیگرفت.
این گزارش با اشاره به گزارش منشر شده در روزنامه نیورک تایمز که تاکید میکرد، دو نفر از خبرنگاران این روزنامه در معرض حملات بالگردهای رژیم آلخلیفه قرار داشتند، مینویسد: شماری از خبرنگاران بحرینی هم به دلیل شدت شکنجههایی که در زندانهای رژیم در معرض آن قرار داشتند به شهادت رسیدند که از آن جمله باید به "عبد الکریم الفخراوی"، موسس روزنامه الوسط بحرین اشاره کرد.
این درحالی است که این گزارش تاکید میکند که بسیاری از خبرنگاران بحرینی مقیم خارج و خبرنگاران خارجی توسط رژیم آلخلیفه از ورود به کشور منع شدهاند.