به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا میریوسفی مسئول مطبوعاتی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک چهارشنبه بیانیهای را در واکنش به مقاله روزنامه وال استریت ژورنال منتشر کرد.
مشروح این بیانیه به شرح زیر است.
برخلاف ادعاهای بی اساسی که در گزارشات اخیر رسانههای آمریکایی و از جمله مقاله آقای آلن درشویتز در آن روزنامه مطرح میشود، مقامات رسمی ایران همواره تروریسم را در تمامی اشکال آن محکوم کردهاند و در اقدامات ضد تروریستی در مجامع بینالمللی پیشتاز بودهاند. همانگونه که اخیرا توسط بالاترین مقامات رسمی آمریکا صریحا اعلام کردهاند ایران هیچ قصد یا انگیزهای برای انجام عملیات غیرقانونی بر علیه هیچ کسی را نداشته و ندارد.
برخلاف توطئهها و اتهامات بی اساس و ایران هراسانه رژیم صهیونیستی، ایران در تاریخ معاصر خود هیچ سابقهای از تهدید، تجاوز یا حمله به هیچ کشوری را نداشته است. در نقطه مقابل، رژیم صهیونیستی سابقهای طولانی و پرتعداد از انواع جنایات آشکار و پنهان از تجاوز نظامی، تشکیل هستههای ترور و انواع جرائم جنگی گرفته تا کشتار وسیع یا ترور افراد غیرنظامی و بیگناه دارد که هیچ یک قابل انکار نیستند و این رژیم تلاشی هم برای انکار آنها نکرده است.
ایران همانند سایر ملتهای خاورمیانه قربانی تروریسم دولتی و سیستماتیکی است که رژیم صهیونیستی مرتکب میشود یا از آن پشتیبانی میکند (همانند ترور آشکاری که در 19 ژانویه 2010 در دوبی شاهد آن بودیم). آنچه در چنین تبلیغاتی به آن اشارهای نمیشود، ترور دانشمندان هستهای ایران است که توسط بسیاری از مجامع بینالمللی همچون جنبش عدم تعهد، یونسکو و دبیرکل سازمان ملل متحد به روشنی محکوم شده است. این موضوع بیانگر استانداردهای دوگانهای است که رسانهها و مقامات غربی در قبال بی تفاوتی رژیم صهیونیستی به تمامی قوانین و عرفهای پذیرفته شده بینالمللی دارند.
در واقع، هدف غایی رژیم صهیونیستی از تلاش برای القای دروغین "خطر ایران" با دستاویز کردن برنامه هستهای قانونی و صلحآمیز ایران صورت میگیرد، انحراف افکار عمومی از نقض روزمره و آشکار حقوق بنیادین ملت فلسطین است. همانگونه که بارها اعلام شده است، برنامه هستهای ایران قانونی، شفاف، تحت نظارت بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی براساس مفاد مندرج در معاهده منع اشاعه سلاحهای هستهای است و این آژانس بارها بر فقدان وجود هرگونه مدرکی دال بر انحراف برنامه هستهای ایران گواهی داده است.
سرانجام، با توجه به آشکار بودن قصد رژیم صهیونیستی در بهرهبرداری از به اصطلاح "عملیات پرچم دروغین"، آنچه که در ورای این تبلیغات مغرضانه اهمیت دارد، آن است که مردم و مقامات آمریکایی در تله دیگری از سوی این رژیم نیفتند. چنین توطئهای در انفجار 1992 در بوینس آیرس مشهود بود که هدف اصلی آن، نشانه رفتن روابط دوجانبه ایران و آرژانتین بود.