کد خبر: ۴۲۶۶۰
زمان انتشار: ۱۳:۰۹     ۰۴ اسفند ۱۳۹۰
آويني فيلم: سينما از بدو وجود و ورود به ايران اسلامي نه تنها نتوانست كاركرد اصلي خود را پيدا كند بلكه ابزاري شد براي ورود فرهنگي آميخته با مضامين غير ديني و اسلامي.
گرچه با شكل گيري انقلاب اسلامي انتظار مي رفت نيروهاي كاربلد انقلابي تربيت شده و وارد ميدان كاروزار شوند اما متاسفانه پس از 33 سال شاهد چنين اتفاقي نيستيم جز در بعضي موارد. از همين روست كه شكاف ميان سينما و جريان ارزشي كماكان پابرجاست.
به عنوان مثال به هيچ وجه يك خانواده مذهبي نمي تواند خيلي راحت خود را مجاب به رفتن و ديدن فيلمي نظير "خوابم مياد" كند! فيلمي كه شوخي هاي جنسي در آن زياد ديده مي شود و البته كارگردانش معترف به ركيك بودن اين فيلم است و آن را نقطه قوت خود مي داند!
چرا پس از 33 سال هنوز سينماي ما انقلابي نشده است؟ چرا اين هنر ابزاري براي انقلاب و اسلام نشده است؟ موقع آن نشده كه بشود خانواده هاي مذهبي از سينما به عنوان تفريح استفاده كنند؟
با سجادپور در همين رابطه گفت وگو كرديم. وي به "آويني فيلم" گفت: به نظر بنده بحث اكران عمومي با اكران موقت و خاص متفاوت است.
سجادپور ادامه داد: من امسال نيز در جشنواره اعلام كردم كه 5 الي 6 فيلم با اين وضعيت اكران عمومي نخواهد شد.
رئيس اداره نظارت و ارزشيابي معاونت سينمايي ضمن بيان اين نكته كه: فيلم "خوابم مي آد" فعلا در كيسه است و فعلا اكران عمومي نخواهد شد، تصريح كرد: به نظر من بايد برخي فيلم ها براي اكران عمومي و متناسب نبودن فرهنگي و ارزشي اصلاح گردند.
سجادپور همچنين گفت: به نظر بنده در بحث نظارت در اين سالي كه گذشت عملكرد قابل قبولي را داشته ايم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها