به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، حسین عبدالعزیزی در خصوص غذاهای مناسب برای وعده افطار و سحر اظهار
داشت: خوردن غذاهای سبک همچون خرما، سوپ و غیره برای وعده افطار و سحری
بسیار مناسب است که سریعتر هضم میشود و بدون اینکه ضرری متوجه شخص شود،
باعث کاهش وزن میشود.
این کارشناس گفت: استفاده از لبنیات در
وعدههای غذایی بسیار ضروری است و خوردن ماست و دوغ خانگی کم نمک نیز در
وعدههای افطار و سحر هم باعث کاهش وزن خواهد شد.
عبدالعزیزی با
بیان اینکه نوجوانان برنامه غذایی ایام روزهداری را به گونه ای انتخاب
کنند که میزان کالری و پروتئین توصیه شده روزانه را در دو وعده افطار و
سحری دریافت کنند، افزود: روزه داران حتما از خوردن غذاهای پُرحجم، کم
کالری و بسیار آبکی در افطار پرهیز کنند.
وی گفت: مصرف میوه و سبزی در وعدههای سحر و افطار نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است.
عبدالعزیزی
تصریح کرد: میوهها و سبزی، ماندگاری بیشتری در بدن دارند، ضمن اینکه سیری
طولانیتری را ایجاد کرده و حاوی مقدار زیادی آب است که با تامین آب مورد
نیاز بدن از بروز تشنگی جلوگیری میکند.
کارشناس بهداشت مواد غذایی
تأکید کرد: وعده سحر مهمترین وعده غذایی در ماه مبارک رمضان است. در این
وعده باید از مصرف غذاهای چرب، شیرین و کنسروی و نیز سوسیس و کالباس و
نوشابههای گازدار دوری کرد. در این وعده ترجیحا باید مواد کربوهیدارتی
مانند برنج و نان و نیز انواع سبزیجات و میوهها مصرف شود.
عبدالعزیزی
با بیان اینکه ماست و خیار و انواع خورشتها غذاهای مناسبی برای وعده سحر
محسوب میشوند، اظهار کرد: روزه داران حتما باید با آب گرم و چند عدد خرما
روزه خود را افطار کنند، زیرا معده ساعتها خالی بوده و بهتر است با آب گرم
که نزدیک به دمای بدن است، روزه افطار شود؛ البته استفاده از چای و یا
شیرگرم هم بلامانع است.