به گزارش پایگاه 598، کبری آسوپار طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: طی روزهای اخیر حسن روحانی در جمع حامیانش و نیز در مناظرهها، به موضوعاتی میپردازد که به طور مشخص موضوعات ملی، امنیتی و کلان حکومت و سیاستهای کلی نظام را زیر سوال میبرد و در قاب کوچک یک انتخابات ریاست جمهوری نمیگنجد. او در روز مناظره، به نشان دادن انبار زیرزمینی موشکهای ایران و نوشتن جمله امام خمینی در مورد محو اسرائیل روی موشک بالستیک آزمایش شده اعتراض کرد؛ اقدامی که به کلان حکومت مربوط است و از تصمیمات فراجناحی و ملی نیروهای مسلح است و البته ربطی به مناظره و کاندیداهای رقیب روحانی و حوزههای مسئولیتی آنان ندارد.
او در سخنرانیهای بعدی به معافیت مالیاتی آستانهای مقدس اهلیت علیهم السلام در ایران که با حکم امام و رهبری انجام میشود، اعتراض میکند، تصمیمی که در واقع یک حکم شرعی است و یقیناً حسن روحانی میداند با حکم شرعی دو ولی فقیه فقید و کنونی ایران این اتفاق افتاده و رقیب انتخاباتی او در این زمینه فقط مجری احکام ولی فقیه است. او در سخنانی دیگر پای کشورهای خارجی را به انتخابات ایران باز میکند و به رقبایش میگوید که «شما به کشورهای همسایه خیلی کمک کردید. آنها دلشان میخواهد شما مجدداً برگردید.» سخنان خلاف امنیت ملی روحانی به همین جا ختم نمیشود؛ او دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران را خانه دروغ و اتهام میخواند؛ پشت تریبون با توهین به قاضیها و سرداران شعار میدهد که «نه قاضی، نه سردار، دولت قانونمدار». گویی که قضات و سرداران این سرزمین چیزی از قانونمداری در عملکردشان نیست.
او صریحاً دستگاه قضایی را متهم میکند که 40 سال فقط اعدام و زندان بلد بودهاند؛ به ممنوعالتصویری و خانهنشینی سران فتنه اعتراض میکند که تصمیمات شورای عالی امنیت ملی انجام شده است؛ اهل سنت ایران را خلاف قانون اساسی اقلیت مینامد و با بیان اخبار نادرست از مخالفهای خیالی با فرمانداری اهل سنت در ایران، به تحریک مذهبی در سطح کلان کشور دست میزند و ... آیا کسی قرار نیست به حسن روحانی تذکر دهد که انتخابات برای برهم زدن امنیت ملی نیست؟ که اگر قرار بر تخریب رقیب هم دارید، این موضوعات در حوزه مسئولیت رقبایتان هم نیست؟ که از قضا حضرتعالی به عنوان رئیسجمهور مستقر، رئیس شورای عالی امنیت ملی هستید و اگر رقبایتان هم مرز امنیت ملی را در تبلیغات خود رعایت نکردند، شما باید آرامکننده فضا باشید، نه آنکه بشوید آنی که بر سر شاخ بود و بن میبرید! روحانی عصبانی است؛ با توجه به نتایج نظرسنجی و روند نزولی آرای روحانی که شتاب گرفته و نیز برخورد شوکهکننده کارگران معدن یورت در مقابل حضور حسن روحانی در آنجا، این عصبانیت قابل درک است. اما قابل درک نیست که اگر قرار شد ما برنده انتخابات نباشیم، دیگر زیر میز بزنیم و بد و خوب مملکت برایمان مهم نباشد و مصداق آن ضرب المثل بشویم که دیگی که برای من نمیجوشد... بعد از انتخابات هم ایران اسلامی ما هست و مردمش هستند و قرار نیست با انتخابات همه چیز تمام شود. امروز اگر مقابل این موضع گیریهای تهدید امنیت ملی برخوردی نشود، شاید فردا کمی دیر باشد. روحانی دانسته یا نادانسته به جای رقابت با رقبای انتخاباتی خود به رقابت با نظام برخاسته است، شاید فلسفه و رمز و راز حمایت یکپارچه جریان غرب و ضد انقلاب در همین نکته نهفته است.