به گزارش پایگاه 598 به نقل از خبرگزاری صداوسیما، با افزایش استفاده از نان سبوس دار در جامعه بهتر
کارخانه های آرد سازی ، آرد هایی با درجه سبوس زیاد تولید و در اختیار
نانوایی ها قرار دهند
تحقیقات نشان می دهد ، خوردن نان سبوس دار سبب بهبود شاخصهای سلامت می شود
، زیرا در نان سبوس دار ماده ای وجود دارد که سبب کاهش خطر ابتلا به
بیماری های قلبی و عروقی می شود.
نان سبوس دار در مقایسه با نانی که از آرد سفید تهیه شده باشد، مواد مغذی بیشتری دارد.
این روزها با افزایش مصرف نان سبوس دار نانوایی ها به آرد های معمولی بصورت دستی سبوس اضافه می کنند که این امر کاری نادرست است.