به گزارش پایگاه 598 به نقل از میزان، بهرام دارایی با بیان اینکه صحبت هایش با رسانه ها صرفا درباره رنگ
کردن فرآورده های گوشت مرغ و ارائه آنها تحت عنوان فرآورده های گاو و
گوسفند بوده است و نه خود گوشت آنها، تصریح کرد: اصولا امکان تبدیل گوشت
مرغ تازه به گوشت گرم و مصرفی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: استفاده از
رنگ های غیرمجاز در مواد غذایی به ویژه استفاده از رنگ برای تقلب در
فرآورده های گوشت مرغ به جای گوشت قرمز به واقع وجود دارد.
دارایی
افزود: این قبیل تقلب ها به دلیل اختلاف قیمتی است که بین گوشت قرمز و مرغ
وجود دارد و متاسفانه توجیه اقتصادی مناسبی برای متقلبانی است که فرآورده
هایی مثل سوسیس و کالباس را به اصطلاح زیر پله ای تولید می کنند.
وی
ضمن توصیه به دقت در خرید و رویت شماره پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و
دارو در بسته بندی فرآورده های گوشتی، به مردم اطمینان داد که سازمان غذا و
دارو به صورت مستمر سطح عرضه را پایش می کند و محصولاتی که در آنها تقلب
صورت گرفته باشد، از سطح عرضه خارج می نماید بنابراین دلیلی برای نگرانی
آنها وجود ندارد.