وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۰۹۰۸۰
زمان انتشار: ۱۰:۴۰     ۲۷ دی ۱۳۹۵
در نزدیک به ۱۰ ماه گذشته از سال جاری، ۱۳۸ هزار و ۳۵۳ واقعه طلاق در کشور ثبت شده که از این تعداد، ۱۰۵ هزار و ۵۳۳ مورد طلاق توافقی بوده است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، احمد تویسرکانی معاون رئیس قوه‌قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اعلام این خبر، درباره آخرین وضعیت ازدواج و طلاق‌های ثبت شده در دفاتر ازدواج و طلاق سراسر کشور گفت: از اول فرورین سال 95 تا 25 دی امسال، 678 هزار و 736 واقعه ازدواج در کشور ثبت شده است.
 
این مسئول عالی قضایی اضافه کرد: همچنین در این مدت، 138 هزار و 353 واقعه طلاق ثبت شده که از این تعداد، 105 هزار و 533 مورد طلاق توافقی و 32 هزار و 820 مورد غیرتوافقی بوده است.
 
به گفته تویسرکانی بالاترین و پائیین‌ترین سن طلاق در میان مردان به ترتیب 92 و 16 سال و در بین زنان نیز بالاترین سن طلاق، 79 سال بوده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اضافه کرد: بالاترین و پائین ترین سن ازدواج در بین زنان در 10 ماه گذشته به ترتیب 85 و 11 سال و در بین مردان نیز بالاترین سن ازدواج، 94 سال بوده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام