بر اساس این گزارش، علیرضا قزوه در این نشست گفت: چهاردهمین جشنواره در روزهای ٢١ و ٢٢ تیرماه در زنجان برگزار میشود. مراسم افتتاحیه، کارگاهها و شب شعرها در محل کارخانه کبریتسازی و اختتامیه در سالن شهید شهریاری روز بیست و دوم برپاخواهد شد اما پیش از افتتاحیه حاضران بر سر مزار حسین منزوی حاضر خواهند شد و به قرائت فاتحه می پردازند.
قزوه به عنوان مهرواره اشاره کرد و دلیل نامگذاری جشنواره به مهرواره را خروج از رقابت و رفاقتی دانستن سوره دانست و گفت: دوستانی که کارشان در یک حدی از ارزش ادبی قرار گرفته دعوت و تقدیر می شوند که امسال از ٨٠ نفر دعوت شده است.
وی همچنین گفت: قرار است از سه چهره در حوزه شعر و داستان استان زنجان با نامهای غلامرضا طریقی، مصدق اقاجانلو و مریم بیات تبار تقدیر شود.
قزوه به خروج ترانه از ریل انقلاب اشاره کرد و متذکر شد: پروژه هایی طراحی شده نه طی یکسال بلکه دهها سال و امروز میبینیم فضای ترانه با فضای سرود انقلابی ما بیگانه شده، این قطار از ریل خود خارج شده است و باید به مسیر خود بازگردد تا شان انقلاب را در خود داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به دیدار نیمه رمضان شاعران با رهبر انقلاب افزود: رهبر انقلاب پس از دیدار با شاعران در نیمه ماه مبارک رمضان و تاکید بر سرودن سرود و اهمیت آن آغازگر این کار بودند و خود ایشان چند روز پس از دیدار شعرا، سرود صبحگاهی سرودند که بزودی توسط مرکز موسیقی حوزه هنری روانه بازار میشود و متن کامل آن منتشر خواهد شد. ایشان در عمل اقدام کردند و به سرودن سرود تاکید فرمودند.
وی هدف از برپایی چنین مهرواره هایی را رسیدن شعر و داستانی دانست که به معنای کامل کلمه انقلابی باشد و توضیح داد: هدف ما رسیدن به شعر و داستانی است که به معنای واقعی کلمه آیینه گی کند بر اتفاقاتاتی که بر انقلاب گذشته و انقلابی باشد و در راس آنها استکبارستیزی و مبارزه با امریکاست البته موضوع قدس فلسطین همه مهم هستند
به گزارش فارس، وی با انتقاد از اینکه برخی مسئولان امور فرهنگی با مناسبتها بیگانهاند گفت: برخی متولیان فرهنگی ما افرادی را در راس امور فرهنگی و ادبی نشاندهاند که با این مناسبتها بیگانهاند آنها در پی تصویب برخی ترانه ها هستند که گاهی ترانه هایی که اینطرف آب تصویب میشود با آنچه آن طرف خوانده میشود تفاوتی ندارد و شاید این مسئله ادامه همان رسالتی باشد که برای ما از سوی دشمن طراحی شده است.