به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، یک متخصص طب سنتی گفت : تمبر هندی در کبد انسان تولید
حرارت طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عطش انسان را کاهش می دهد.
محمد
باقر مینایی متخصص طب سنتی؛ گفت: تمبر هندی در کبد انسان تولید حرارت
طبیعی کرده و با افزایش حرارت، عطش انسان را کاهش می دهد.
این
متخصص طب سنتی درباره تمبر هندی و تاثیر آن بر رفع تشنگی گفت: تمبر هندی
یکی از ترکیباتی است که حرارت کبد را کنترل می کند و این میوه به دلیل
شیرینی در روده فرد،مزاج را به اعتدال رسانده و حتی از آلو بخارا نیز بهتر و
ثقل آن کمتر است.
مینایی تاکید کرد: با مصرف تمبر هندی هضم اولیه منجر به هضم ثانویه (هضم در کیسه صفرا و کبد ) میشود و فرد احساس تشنگی نمی کند.
وی ابراز داشت: تمبر هندی مسهل برای بافت معده و کبد با حرارت بالا است.
مینایی
تصریح کرد: تمبر هندی هر چه تازه تر باشد اثر و ماندگاری بیشتری دارد و
اگر صنعتی باشد به دلیلی اسیدی و ترش شدن طعم آن، خاصیتی ندارد.