به گزارش فارس: در این تیزر تبلیغاتی که درست چند روز بعد از ترور دانشمند هستهای ایرانی پخش شده، شرکت سامسونگ که محصولات آن به طور وسیع در ایران به فروش میرسد، به نوعی موضوع ترور دانشمندان هستهای ایران را به سخره گرفته و آن را به مثابه آب خوردن برای جاسوسان رژیم صهیونیستی دانسته است.
داستان این کلیپ که با همکاری مشترک یک شرکت بازرگانی اسرائیلی و شرکت سامسونگ کره جنوبی ساخته شده، به 4 بازیگر اسرائیلی مربوط میشود که شوهای خاصی برگزار میکنند و شنیدهاند که حتی در ایران نیز طرفدار دارند. به همین منظور، برای دیدار با طرفداران خود در ایران، به اصفهان سفر میکنند.
این چهار صهیونیست برای اینکه شناخته نشوند لباس مبدل به تن میکنند. شرکت سازنده این کلیپ، با نوع پوششی که برای این 4 کاراکتر در نظر گرفته، زن ایرانی را مورد تمسخر قرار داده است، به گونهای که این 4 مرد با پوشیدن مانتو و در عین حال داشتن سبیل و با راه رفتن نامناسب خود، چهره ناشایست و عقبافتادهای از زن ایرانی نشان میدهند.
در این کلیپ، ایران به مثابه بیابانی به تصویر کشیده شده که مملو از گرد و غبار است و مردم آن به دور از هرگونه تمدن و به صورت عصر حجری زندگی میکنند و زنان در هر گوشهای روی زمین بر روی خاک نشستهاند.
این 4 نفر در جستجوی غذا به کافهای میرسند که در این کافه یک مامور موساد را که نیروگاه هستهای ایران در اصفهان را زیر نظر دارد، به طور اتفاقی میبینند. وجود تصاویر آیتالله سیستانی به عنوان چهره سیاسی ایران، بر روی دیوارهای این کافه نیز نشان میدهد که شرکت تبلیغاتی مزبور، حتی از اطلاعات سیاسی خاصی برای تولید این کلیپ برخوردار نیست.
این مامور موساد به بازیگران مورد علاقهاش توضیح میدهد تبلتی دارد که با آن تمام فعالیتهای نیروگاه هستهای را رصد میکند. یکی از بازیگران اسرائیلی، تبلت مامور موساد را برمیدارد و همینطور که درباره قابلیتهای آن از مامور سوال میکند، دوست دیگرش از روی کنجکاوی، دکمهای را روی تبلت لمس میکند که به محض لمس دکمه، نیروگاه هستهای ایران که پشت سر آنهاست، منفجر میشود!
همه بهتزده میشوند اما بازیگری که باعث این انفجار شده، میگوید: چی شده؟ مگر چه اتفاقی افتاده!؟ این هم فقط یک انفجار مرموز دیگر در ایران بوده! غصه نخورید!
به گزارش اوباما، نکات قابل توجهی که در این کلیپ به چشم میخورد، ساخته شدن این کلیپ برای شرکتی چون سامسونگ است که در ایران آزادانه به فروش محصولات خود میپردازد و در ایام مختلف نیز تبلیغهای مناسبتی خود را از صدا و سیمای ایران پخش میکند.
سوال اینجاست که آیا ایران نیز میتواند چنین کلیپهای مشابه ضداسرائیلی از محصولات سامسونگ را در تلویزیون پخش و رژیم صهیونیستی را به ترور و خرابکاری در سرزمینهای اشغالی تهدید کند؟ در صورتی که پاسخ منفی است، شرکت سامسونگ چه توجیهی برای این کلیپ حاوی اهانت به زنان و مردان ایرانی و صنایع و تمدن ایران دارد و در قبال این اتفاق، آیا به طور صریح از مردم ایران عذرخواهی خواهد کرد؟ آیا پخش این کلیپ که تنها چند روز پس از ترور دانشمند ایرانی پخش شده و به صراحت به دخالت موساد در ترور و خرابکاری در ایران اذعان میکند، راه ایران را برای شکایت حقوقی از شرکت سامسونگ برای حمایت از موضوع تروریسم باز نمیکند؟ و اگر یک شرکت ایرانی در اقدامی مشابه، چنین محصولی را منتشر میکرد تا چه مبلغی موظف به پرداخت غرامت به دولت کشور هتک حرمت شده، میشد؟
گفتنی است که تلویزیون مرکزی چین این ویدئو را در پایان خبر ترور دانشمند هستهای ایرانی نشان داده و عنوان کرده است: گرچه ممکن است برخی تصور کنند که این ویدئو خندهدار است اما حقیقت پشت پرده و زمانِ مرموز پخش این تبلیغ، حاوی پیام خطرناکی است که مخاطبین هرگز نباید آن را فراموش کنند.
پیام دومی که با مشاهده این کلیپ به ذهن خطور میکند، استفاده بهینه از هنر در خدمت ایدئولوژی و اهداف سیاسی است. رژیم صهیونیستی در حالی به بهترین وجه هنرمندان را به خدمت اهداف سیاسی غیرقانونی از قبیل ترور و ارعاب بکار گرفته که بخشی از هنرمندان ایرانی معتقدند نباید هنر را برای ابراز عقیده هرچند عقیدههای درست به کار گرفت و شاید برخی دیگر معتقد باشند که تنها مورد استفاده از هنر، برهنه شدن در برابر دوربینهای خارجی است!
پیام سومی که با مشاهده این تبلیغ میتوان دریافت، فهم و شناخت واهمهای است که ساکنان سرزمینهای اشغالی از ایران و مردم این کشور در دل دارند. مشکل ترس و اضطراب موجود در ساکنان سرزمینهای اشغالی، همواره بحرانی بوده که این رژیم را وادار به صرف هزینههای زیادی کرده است.
در حالی که موشکهای کاتیوشای مبارزان فلسطینی که تقریباً توان خاصی در تخریب اهداف ندارند، ساکنان صهیونیست را صدها متر از خانههای خود متواری و این رژیم را مستاصل کرده است، در این کلیپ، چند بار به طور متوالی موشکهای شهاب 3 ایران نمایش داده میشود که توسط حملکننده در حال عبور هستند تا ترس مخاطب اسرائیلی را با طنز موجود در این کلیپ، در هم آمیزد. به علاوه، کلیپ مزبور، نکته دیگری را نیز به مخاطب خود نشان میدهد و آن ارزشی است که تاسیسات هستهای ایران و در واقع فعالیت هستهای ایران برای مخاطب اسرائیلی دارد. به گونهای که آن را به مثابه یک سوژه ارزشمند هرچند منفی، در یک کلیپ دنبال میکند.
ضمن پوزش از مخاطب فهیم ایرانی، این کلیپ را که نشاندهنده میزان کینه و در عین حال، واهمه رژیم اسرائیل از مردم ایران است، میتوانید از اینجا مشاهده فرمایید.