وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۳۷۴۶۸۲
زمان انتشار: ۱۲:۱۴     ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵
شرکت آمریکایی آمازون به رغم تحریم های آمریکا، محصولات خود را به ارزش بیش از 100 هزار دلار به شش نمایندگی ایران فروخته است.
به گزارش پایگاه 598، روزنامه «ال اسپانیول» روز چهارشنبه در گزارشی نوشت: شرکت آمازون با بی اعتنایی به تحریمهای آمریکا، در طول سه سال گذشته به فروش کالای خود به نمایندگی های دیپلماتیک ایران در کشورهای خارجی اقدام کرده است.

بنا به این گزارش، درهای ایران در حال باز شدن بسوی شرکتهای چند ملیتی هستند اما روند بازگشایی، به آن آسانی و سرعتی که به نظر می رسید، پیش نرفته است. برخی شرکتها بایستی نقض تحریمها علیه ایران را به رسمیت بشناسند.

ال اسپانیول افزود: یکی از شرکتهای چند ملیتی که این کار انجام داده، آمازون است. این شرکت که توسط «جف بزوس» تأسیس شده، اذعان کرده که کالاهایی را بین سالهای 2013 تا 2016 بی توجه به مجازاتهای آمریکایی ارسال کرده و یکی از این کالاها به مقصد سفارت ایران در اسپانیا ارسال شده است.

به نوشته این نشریه، قانون آمریکایی که در این مورد نقض شده، کمپانی های آمریکایی از انجام هر گونه مبادلات مستقیم و یا غیر مستقیم با دولت ایران و افراد تحت قانون این کشور منع می کرد. بر اساس قانون مزبور، شرکتهای آمریکایی که آنرا نقض کنند، مورد جریمه قرار خواهند گرفت.

این رسانه نوشت: آمازون نام افرادی که کالا از این شرکت خریده اند را ذکر نکرده، اما ارزش و آدرس آنها را اعلام کرده است.

در ادامه این گزارش آمده است: ارزش تقریبی آنها برابر 20 هزار دلار بوده و به سفارتخانه های ایران در ژاپن، آلمان، فرانسه، اسپانیا، اطریش و چین ارسال شده اند. علاوه بر این موارد، 81 هزار دلار دیگر نیز به افرادی که احتمالاً در این سفارتخانه ها کار کرده اند، فروش داشته است.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام