به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: کلم ترش یا سبزیجات ترش خواص سلامتی فراوانی همچون
تقویت گوارش، پیشگیری از سرطان، حمله مغزی، حمله قلبی و مشکلات قلبی عروقی
دارند که به طور علمی اثبات شده است.
کلم ترش یا همان سبزیجات ترش
خواص پروبیوتیک دارد و علت آن فرآیندی است که مزه آن ترش میشود و تخمیر
طبیعی آن باعث میشود باکتریهای خوبی در دستگاه گوارش بوجود آید به همین
علت توصیه میشود به منظور بازیابی باکتریهای مفید و سالم در رودهها، آن
را بعد از فرآیندهای درمانی آنتیبیوتیکی مصرف کنید.
این سبزی
سرشار از ویتامین ث است و از بیماریهایی که بر اثر کمبود ویتامین ث در بدن
بوجود میآید به شدت جلوگیری میکند. گفته میشود که مصرف غذاهای تخمیرشده
همچون سبزیجات ترش در فرآیند کاهش وزن به خصوص در ناحیه شکم، باسن و ران
بسیار موثر است.
غذاهای تخمیرشده متابولیسم بدن را افزایش میدهد و
از تورم و التهاب اندامهای داخلی و خارجی بدن جلوگیری میکند و به همین
دلیل حتی از چاقیهای ظاهری نیز جلوگیری میکند. سبزیجات ترش محتویاتی دارد
که از باریک شدن رگها و تنگ شدن شریانهای بدن جلوگیری میکند و
آنزیمهای آنتیاکسیدانهای طبیعی را فعال میکند، به همین علت خطر
حملههای قلبی و عروقی را به شدت کاهش میدهد.
علاوه بر این سبزیجات
ترش حاوی موادی با خواص ضد سرطانی است و به همین دلیل میتواند از سرطان
جلوگیری کند و در صورت ابتلا آن را مهار یا متوقف کند. این نوع سبزی به علت
داشتن مواد معدنی و ویتامین K در استحکام و تقویت استخوانها نیز نقش
بسیار مهمی را ایفا میکند.
برای تهیه آن در خانه میتوانید 2 عدد
کلم سبز را با دو قاشق نمک دریایی تصفیهشده ترکیب کنید و سپس همه موارد را
در ظرفی بزرگ بریزید و با دست آنها را هم بزنید تا یک دست شود و ساختار
سلولیاش شکسته شود. به محض شکسته شدن ساختار سلولی کلم سبز، مایعی از آن
خارج میشود که میتوانید از کلم و مایعش استفاده کنید.