به گزارش پایگاه 598، جمیل علیزاده شایق دبیر انجمن برنج
کشور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص فروش برنجهای خارجی به
عنوان برنج ایرانی گفت: تشخیص برنج ایرانی از خارجی کار سختی نیست و
مصرفکننده به محض اینکه برنج را بپزد متوجه خارجی یا ایرانی بودن آن
میشود و البته لازم به ذکر است که رنگ و قیمت خرید هم راه دیگری برای
تشخیص این دو نوع محصول ازیکدیگر است.
وی
با اشاره به اینکه سازمان های نظارتی از جمله سازمان حمایت و بازرسی کل
کشور باید به این اقدام که نوعی تقلب است رسیدگی کنند، افزود: اگر
دستگاههای مربوطه و سازمانهای نظارتی به وظایف خود عمل کنند این گونه
اتفاقات رخ نخواهد داد.
دبیر
انجمن برنج کشور با اشاره اینکه شناسنامهدار کردن این محصول در کاهش تقلب
آن هم به این شیوه اثر گذار است، تصریح کرد: کلیه برنجهای وارداتی دارای
شناسنامه هستند اما متأسفانه بعد از ورود به ایران برخی سودجویان آنها را
با برنج ایرانی ترکیب کرده و تحت بستهبندیهای جدید با نام برنج ایرانی
عرضه میکنند.