در صورت مطمئن نبودن از ارگانیک بودن پرتقال، آن را با مخلوطی از یک قاشق غذاخوری آب لیمو، یک قاشق غذاخوری سرکه سفید در یک پیمانه آب مخلوط و پوست پرتقال را تمیز کنید. پوست پرتقال و پوست سیب به هم شبیه است زیرا که اغلب دارای ماده مغذی شبیه هم است. پوست یک عدد پرتقال متوسط حاوی بیش از ۶۰ نوع فلاوانوئید و ۱۷۰ نوع فیتونیوتریت است.
*پوست پرتقال، که طعم تلخی دارد عملکرد سیستم گوارشی را بهبود می بخشد و نفخ را از بین می برد از سوزش سردل و حالت اسیدیته پیش گیری می کند و اشتها را افزایش و حالت تهوع را تسکین می دهد.
*پوست پرتقال کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. بنابراین مصرف پوست این میوه برای افراد چاق مفید است.
*روغن طبیعی آن خاصیت مسکن دارد.
*روغن پوست آن، خاصیت ضدمیکروبی و ضدالتهابی دارد. روغن طبیعی به نام دی- لیمونن توانایی خنثی کردن اسید معده را دارد و حرکت طبیعی روده ای را حفظ می کند.