به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: دکتر مینا کاویانی کارشناس ارشد تغذیه در خصوص فواید
مصرف پیاز و موسیر گفت: پیاز و موسیر هم خانواده هستند که از زمانهای قدیم
در پخت و پز و درمان مورد استفاده قرار میگرفتند.
وی پیرامون رابطه
مصرف پیاز و بیماریهای قلبی بیان کرد: این مواد (پیاز و موسیر) حاوی
فلاونوئید هستند و افرادی که دریافت بیشتری از فلاونوئیدها دارند، به طور
قابل ملاحظهای کمتر از دیگران به بیماریهای قلبی-عروقی مبتلا میشوند.
وی
افزود: زمانی که فرد به سایر میوهها و سبزیها در مدت کوتاهی دسترسی
نداشته باشد و نتواند آنتی اکسیدان C و E را به مقدار مناسب دریافت کند،
پیاز میتواند جایگزین آن شده و در پیشگیری از ابتلای فرد به بیماری قلبی،
کمک شایانی داشته باشد.
کاویانی با تاکید بر اینکه زنان شیرده نباید
پیاز خام مصرف کنند، تصریح کرد: مصرف پیاز در دوران شیردهی منجر به تغییر
طعم شیر مادر و ایجاد نفخ در کودک میشود، به همین دلیل به مادران توصیه
میشود پیاز را به صورت خام مصرف نکنند.