کد خبر: ۳۶۰۸۶۳
زمان انتشار: ۰۹:۴۴     ۰۴ بهمن ۱۳۹۴
پیاز و موسیر علاوه‌بر پخت و پز، کاربرد درمانی هم دارند که از جمله آن کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: دکتر مینا کاویانی کارشناس ارشد تغذیه در خصوص فواید مصرف پیاز و موسیر گفت: پیاز و موسیر هم خانواده هستند که از زمانهای قدیم در پخت و پز و درمان مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

وی پیرامون رابطه مصرف پیاز و بیماری‌های قلبی بیان کرد: این مواد (پیاز و موسیر) حاوی فلاونوئید هستند و افرادی که دریافت بیشتری از فلاونوئیدها دارند، به طور قابل ملاحظه‌ای کمتر از دیگران به بیماری‌های قلبی-عروقی مبتلا می‌شوند.

وی افزود: زمانی که فرد به سایر میوه‌ها و سبزی‌ها در مدت کوتاهی دسترسی نداشته باشد و نتواند آنتی اکسیدان C  و E را به مقدار مناسب دریافت کند، پیاز می‌تواند جایگزین آن شده و در پیشگیری از ابتلای فرد به بیماری قلبی، کمک شایانی داشته باشد.

کاویانی با تاکید بر اینکه زنان شیرده نباید پیاز خام مصرف کنند، تصریح کرد: مصرف پیاز در دوران شیردهی منجر به تغییر طعم شیر مادر و ایجاد نفخ در کودک می‌شود، به همین دلیل به مادران توصیه می‌شود پیاز را به صورت خام مصرف نکنند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها