به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: قلب یکی از
مهمترین اعضای بدن محسوب میشود که حتی در این طب از آن به عنوان یکی از
اعضای مدیر و رییس در بدن یاد شده است، عملکرد قلب، رساندن زندگی به تمام
اعضای بدن است. بنابراین سلامت و تقویت آن به سلامت دیگر اعضای بدن ارتباط
دارد.
برخی از خوراکیها برای تقویت قلب مؤثر هستند مثل سیب، گلابی
رسیده و شیرین، به، انار، لیمو، نارنج، بالنگ و آناناس که علاوه بر داشتن
ویتامین و مواد مغذی، تقویت کننده قلب بوده و از تجمع مواد زائد و نامناسب
در قلب و عروق جلوگیری میکنند.
بوئیدن میوههای خوشبو مثل سیب و به
در تقویت قلب مؤثر است. از دیدگاه طب سنتی خوردن سیب به ویژه اگر با گلاب
مصرف شود شادی بخش و تقویت کننده قلب است در واقع سیب و یا آب آن میزان
چربی مضر بدن را کاهش میدهد و به دنبال آن از گرفتی عروق پیشگیری کرده و
ریسک بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
گلابی شیرین نیز تعدیل کننده
خون، شادی آور و تقویت کننده قلب است، حتی مصرف روزانه گلابی میزان کلسترول
خون را در افراد سیگاری کاهش میدهد و از بروز بیماریهای قلبی در افرادی
که دو عامل خطر مصرف سیگار و کلسترول بالا را دارند پیشگیری میکند. همچنین
سبزیهایی مثل نعناع، ریحان و گشنیز برای تقویت قلب مؤثر هستند و علاوه بر
داشتن بوی خوش باعث تقویت قلب و عروق قلبی میشوند.