کد خبر: ۳۵۵۲۳۰
زمان انتشار: ۱۰:۴۱     ۲۶ آذر ۱۳۹۴
مرکبات به علت داشتن ویتامین‌ها و املاح پتاسیم سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
به گزارش پایگاه 598، اسماعیل‌زاده متخصص تغذیه با اشاره به آب میوه‌های مناسب فصل‌های بارانی اظهار داشت: افراد مختلف برای حفظ سلامتی خود باید روزانه 2-4 واحد میوه یا ‌آب آن در برنامه غذایی خود قرار دهند و به طور کلی میوه‌های درشت به طور متوسط یک واحد به حساب می‌آید.

وی بیان کرد: در فصل سرما به علت شایع بودن بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی بهتر است که از مرکبات که حاوی ویتامین‌ها و پتاسیم است، بیشتر استفاده شود، زیرا ویتامین‌های موجود در این میوه‌ها سیستم ایمنی بدن را در مقابل ویروس‌ها تقویت می‌کند.

این متخصص با بیان این که مصرف خود میوه از آب آن بهتر است، افزود: خود میوه حاوی فیبر کافی است و این مواد در آب آن موجود نمی‌باشد و به طور کلی اگر افراد دچار مشکلات گوارشی نبوده، میوه‌های پرتقال، نارنگی و لیمو را جز برنامه روزانه خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: افرادی که مشکلات گوارشی دارند، خود میوه را نمی‌توانند مصرف کنند که در این موقع باید از آب میوه‌هایی چون لیموترش و گریپ فروت زیاد میل کنند.

اسماعیل‌زاده ابراز داشت: تا حد ممکن از آب میوه‌های صنعتی مصرف نکنند، زیرا این مواد حاوی مقادیر زیادی قند و اسانس میوه بوده که جز ضرر هیچ سودی و فایده‌ای ندارد.

وی در پایان گفت: مرکبات حاوی پتاسیم‌ بالایی بوده و این املاح برای تقویت سیستم ایمنی بدن و قلیایی شدن ادرار بسیار مفید و سودمند است و همچنین فشارخون را تنظیم می‌کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها