وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۵۴۳۶۰
زمان انتشار: ۲۱:۵۱     ۱۹ آذر ۱۳۹۴
میرعبداللهیان:
معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه ایران با بیان اینکه نشست ریاض مورد تأیید ما نیست، تصریح کرد: هرگز اجازه داده نخواهد شد که تروریست‌ها بخواهند خود را معارضه معتدل معرفی کنند و آینده سوریه و منطقه را رقم بزنند.

به گزارش پایگاه 598، حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس در پاسخ به سؤالی درباره نشست ریاض درباره سوریه با ذکر این نکته که نشست معارضه سوریه در ریاض مغایر بیانیه نشست دوم وین است، خاطرنشان کرد: نکته مهم‌تر این است که برخی گروه‌های تروریستی مرتبط با داعش در این نشست حضور یافتند.

معاون وزیر خارجه کشورمان تصریح کرد: هرگز اجازه داده نخواهد شد که تروریست‌ها بخواهند خود را معارضه معتدل معرفی کنند و آینده سوریه و منطقه را رقم بزنند.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه فقط و فقط مردم سوریه در مورد آینده این کشور تصمیم خواهند گرفت، عنوان کرد: نشست ریاض مورد تایید ما نیست و سازمان ملل مسئول شناسایی معارضه و گروه‌های تروریستی در مشورت با کشورهاست.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام