وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۳۵۲۹۰۸
زمان انتشار: ۱۴:۳۵     ۰۹ آذر ۱۳۹۴
مدیرکل اطلاعات سیستان و بلوچستان گفت: ۶۰ نفر از فریب خوردگان توسط گروهک های تروریستی در این استان پس از اظهار ندامت و پشیمانی از اعمال گذشته خود، در مدت دو سال گذشته امان نامه دریافت کردند.
به گزارش پایگاه 598، حق پرست در بیست و سومین همایش منطقه ای ائمه جمعه اهل سنت جنوب شرق کشور در زاهدان اظهار داشت: رویکرد نظام رافت، مهربانی و بازگرداندن مجرمان نادم به دامان جامعه است به همین دلیل پرونده ۶۰ نفر دیگر آماده برای دریافت امان نامه است.
 
وی گفت: دستگاه های امنیتی جمهوری اسلامی با آغوش باز و با رافت اسلامی به نادمینی که جنایتی علیه ملت ایران انجام نداده باشند، امان نامه اعطا می کنند.
 
حق پرست تاکید کرد: گروهک های تروریستی حمایت استکبار و برخی سرویس های اطلاعاتی منطقه درصدد نا امن کردن منطقه و اقدامات ضدامنیتی در جنوب شرق کشور هستند که تاکنون با اقتدار نیروهای امنیتی و همکاری خوب مردم تمامی توطئه ها خنثی شده است.
 
سیستان و بلوچستان به سبب بافت قومی و مذهبی دارای بیش از ۴۳۰ تیره و طایفه و دو مذهب رسمی شیعه و سنی است که همواره دشمنان سعی در ضربه زدن به وحدت شکل گرفته در استان دارند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام