به گزارش پایگاه 598، محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی، با اشاره به
اثرات مثبتی که کدو تنبل در سبد غذایی افراد میتواند داشته باشد، گفت: کدو
تنبل به دلیل دارا بودن مقدار زیادی بتاکاروتن و فیبر از نظر غذایی اهمیت
زیادی دارد.
وی در ادامه افزود: بتاکاروتن موجود در کدو تنبل
میتواند تبدیل به ویتامین A شود علاوه بر این کدو تنبل دارای انواع
ویتامینها از جمله ویتامینهای گروه B مانند B1 و B6 و B12 است و همچنین
ویتامینهایی نظیر ویتامین C و K نیز در کدو تنبل موجود است.
عزیزی
ادامه داد: کدو تنبل به دلیل داشتن ترکیبات رنگی میتواند از بروز بسیاری
بیماریها مثل بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت و سرطان پیشگیری
کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف کدو تنبل در همه وعدههای
غذایی نهار و شام توصیه میشود، چرا که به دلیل موارد ذکر شده به خصوص
وجود بتاکاروتن و فیبر زیادی که در کدو تنبل است، میتواند به سلامتی افراد
کمک کند.