کد خبر: ۳۵۰۳۰۳
زمان انتشار: ۰۹:۲۲     ۲۴ آبان ۱۳۹۴
عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: اینکه دولت برای خرید خودرو با کیفیت پائین به مردم وام می‌دهد باعث بهتر شدن وضعیت خودروسازی ما نمی‌شود و حتی وضع آن را بدتر هم می‌کند.
به گزارش پایگاه 598، بهروز کلاته، عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن انتقاد از عملکرد دولت در حوزه اقتصادی گفت: متاسفانه دولت و صنایع مختلف نمی‌خواهند در حوزه اقتصادی به صورت واقعی رشد کنند و از آنجا که بازار رقابتی در داخل کشور وجود ندارد و همه از پول نفت و جیب مردم ارتزاق می‌کنند به نوعی با یک اقتصاد و صنعت رانتی مواجه هستیم.

 

وی ادامه داد: با توجه به شرایطی که گفته شد هیچ صنعت‌گر بزرگی بدون آنکه به منابع دولتی متصل باشد، امکان رشد واقعی را ندارد و این مشکلی بزرگ نیازمند به تدبیری جدی است، دولت برای اینکه صنایع مختلف بتوانند رشد واقعی داشته باشند باید اجازه بدهد صنایعی مانند صنایع خودروسازی با واقعیت‌های بازار روبرو شوند و مشکلاتشان را خودشان حل کنند.

 

عضو شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه سوال اصلی ما از دولت این است که آیا موضوعات دیگری برای اولویت وام دادن به آنها وجود ندارد؟،اظهار داشت: در حال حاضر کشاورزان، جوانان، حتی تولیدی‌های خرده پا و شرکت‌های نوپای موفق خیلی بیشتر به این وام نیازمندند تا صنعت خودرو. اینکه برای خرید خودرو با کیفیت پائین به مردم وام داده شود باعث بهتر شدن وضعیت خودروسازی ما نمی‌شود و حتی وضع آن را بدتر هم می‌کند.

 

کلاته افزود: صنعت خودروسازی ما تا کجا می‌تواند به همین شکل جلو برود بالاخره یک روزی بازار داخلی اشباع می‌شود آیا با این وضع می‌توانیم در بازار خارجی فعالیت کنیم؟ شاید دولت می‌خواهد به خارجی‌ها هم وام خرید خودرو بدهد! تنها راه رشد خودروسازی‌های ما این است که بتوانند به صورت واقعی در بازار حضور پیدا کنند و دولت هم باید کمک‌هایش را مشروط به این کند که کیفیت‌ها افزایش پیدا کند تا بتوانند در بازار خارجی حضور پیدا کنند.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر ما به همین صورت و با این تدبیر دولت ادامه دهیم در چند سال آینده مجبوریم صنعت خودروسازی را تعطیل کنیم چون بازار داخلی بزودی اشباع می‌شود و توان حضور در بازار خارجی را هم نخواهیم داشت.


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها