وی افزود: استفاده بیش از حد نمک خون را
غلیظ میکند و فشارخون را بالا میبرد که موجب سکتههای قلبی و مغزی
میشود. بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین
سدیم و پتاسیم میشود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود میآورد.
پارسا در ادامه خاطرنشان کرد: بدن یک انسان
سالم در روز بیش از 3 گرم نمک لازم ندارد و در نتیجه احتیاجی به نمک اضافه
پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی اینکه در تمام دنیا به کودکان قبل از 2
سالگی نمک نمیدهند این است که به طعم شوری عادت نکنند.
پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر بیان کرد:
نمک موجود در پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و
حتی در هنگام مصرف هم بشویند از بین نمیروند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک
به اضافه میکنیم.
وی افزود: در مواد غذایی طبیعی و نپخته نمک وجود دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست، حتی نمکدانها بر روی میزهای رستورانهای دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک در غذاها را حذف کنیم.