به گزارش پایگاه 598، یک کارشناس تغذیه معتقد است، دانههای انار باعث افزایش حرکات روده میشود، اما آب انار میتواند یبوست را تشدید کند.
مریم شیرمستی خاطرنشان کرد: دانههای سفید موجود در دل انار فیبر مضاعفی دارد که برای کاهش کلسترول و اسیداوریک مفید است.
وی
با رد این موضوع که به عقیده برخی انار یبوست را تشدید میکند، عنوان کرد:
دانههای انار حرکات روده را تحریک میکند، اما اگر آب انار به تنهایی
مصرف شود میتواند باعث یبوست شود. انار باعث کاهش فشار خون افراد میشود و
مصرف زیاد آن را برای افرادی که فشار خون پایین دارند، توصیه نمیشود.
شیرمستی،
مصرف انار برای افرادی که مشکل کبد دارند، مانند کسانیکه دچار کبد چرب
هستند و یا با اختلالات آنزیمی کبد مواجهند را مفید، عنوان کرد و افزود:
انار به دلیل رنگدانههای قرمزی که دارد در پیشگیری از سرطان موثر است.
وی
به ویتامین C بالای موجود در انار اشاره کرد و گفت: مصرف این میوه برای
تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از انواع بیماریها خصوصا سرماخوردگی در
این فصل مفید است.
شیرمستی با اشاره به طبیعت سرد انار در طب سنتی،
یادآور شد: گفته میشود انار با پوشش سفید اطرافش مصرف شود، زیرا این پوشش
سفید از افزایش ناگهانی قند خون پس از مصرف انار نیز جلوگیری میکند و از
سردی انار هم میکاهد. طبع سرد انار میتواند نفخ و سوءهاضمه را تشدید
کند، خصوصا اگر این میوه بلافاصله بعد از غذا مصرف شود. همچنین مصرف انار
همراه با گلپر و گلاب توصیه میشود، زیرا هم گلپر و هم گلاب طبع گرم دارند و
ضد نفخ هستند.