به گزارش پایگاه 598، دکتر نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو
گفت: شیر سرشار از املاح و ویتامینهای مختلفی است که به خاطر وجود مواد
تشکیل دهنده و کلسیم بالای آن نوشیدنی بسیار سالم و مقوی در جهت تقویت و
استحکام استخوانهای بدن و همچنین دندانهای فرد مصرفکننده است.
وی بیان کرد: با مصرف روزانه و منظم شیر
میتوان از ابتلا به بیماریهایی همچون دیابت نوع دوم، سکته مغزی و
بیماریهای قلبی_ عروقی و کلسترول بد خون جلوگیری کرد.
این متخصص با بیان اینکه مزاج شیر سرد
است، افزود: شیر به خاطر املاحش برای از بین بردن چین و چروک پوست و جوان
ماندن پوست صورت و همچنین برای لاغری و تناسب اندام بسیار مفید و سودمند
است، به طوری که این ماده غذایی را میتوان جایگزین وعده شام نمود تا از
چاقی رها شویم.
نیستانی ادامه داد: مصرف مداوم و با
برنامه شیر سبب کشش عضلات، استخوانسازی، مقاومت لثه و آرامبخش است و
همچنین برای داشتن موهایی با ریشه قوی و ناخنهای سالم و غیرشکننده مصرف
شیر را باید در سرلوحه کار خود قرار داد.شیر باعث سمکشی میکروبهای روده
بزرگ، معده و سیستم گوارشی بدن میشود.
وی در پایان گفت: شیر حاوی ویتامینهایی
چون امگا 3 و کلسیم است و به عنوان یک نوشیدنی در وعده صبحانه به تقویت
حافظه و انرژی بدن کمک شایانی میکند.
وی در پایان افزود: افرادی که از مشکلات
گوارشی رنج میبرند، بهتر است شیر را ولرم در وعده صبحانه مصرف کنند و از
آنجایی که شیر مزاج سردی دارد بهتر است آن را ابتدا گرم و سپس میل
کرد.همچنین، برای از بین بردن باکتریهای موجود در شیر (تب مالت) پزشکان
توصیه میکنند آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.