به گزارش پایگاه 598، معاون اداره کل نظارت بر فراورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو
در مورد کاهش مصرف شکر در محصولات غذایی گفت: حد مطلوب مصرف شکر برای افراد
سالم کمتر از 10 درصد انرژی روزانه معادل حدود 50 گرم در روز است و باید
در رژیم غذایی روزانه این مقدار رعایت شود.
سهیل اسکندری با اشاره
به اینکه در حال حاضر 156 واحد تولید کننده نوشابه گازدار و 340 واحد تولید
کننده نوشیدنی میوه ای در کشور مشغول فعالیت می باشند تصریح کرد: درسال 93
در راستای کاهش مصرف شکر بازنگری در ضوابط نوشیدنی میوهای است که 1.5
درصد میزان شکر مصرفی کم شده و 5 درصد میزان آبمیوه مصرفی در فرمولاسیون
افزایش پیدا کرده است.
وی همچنین بیان کرد: براساس مصوبه کمیته فنی
قانونی اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی که در راستای ارتقاء سلامت
محصولات غذایی صورت پذیرفته، کاهش مصرف شکر در نوشابههای گازدار به حداکثر
9 درصد تقلیل یافته است.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو ضمن
توصیه به عدم استفاده از نوشیدنی مالت طعم دار بدلیل مصرف بالای شکر در
خصوص نوشیدنیهای مالت بدون طعم اظهار داشت: بدلیل عدم افزودن شکر با
معیارهای تغذیهای صحیح منطبق است.
اسکندری در بخش دیگری از سخنانش
اضافه کرد: در راستای کاهش مصرف شکر، واردات نوشابههای گازدار توسط
سازمان غذا و دارو ممنوع شده است ضمن اینکه کاهش مقدار شکر مجاز در
نوشابههای انرژی زا، از دیگر دست آوردهای اقدامات سازمان غذا و دارو است.
معاون
اداره کل نظارت بر فراوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با
تاکید بر مصوبات کاهش شکر فرمولاسیون در شیرهای طعم دار و دسرهای لبنی، خبر
از کاهش 10درصد شکر در فراوردههای مذکور داد و خاطر نشان کرد: حداکثر سقف
شکر در شیرهای طعم دار از تاریخ 1/10/94 براساس ابلاغ اداره کل نظارت بر
مواد غذایی و بهداشتی کاهش مییابد.
وی در خاتمه از میزان قند مجاز در فراورده های یخی نیز سخن گفت و از تاریخ دهم دیماه سال جاری این عدد به 10 درصد کاهش خواهد یافت.