کد خبر: ۳۴۴۱۸۱
زمان انتشار: ۱۰:۴۸     ۱۶ مهر ۱۳۹۴
تولید خودرو در ایران در شهریور نسبت به ماه مشابه سال پیش تقریبا نصف شده که رکود اقتصادی بیشترین تاثیر را داشته است.
به گزارش پایگاه 598، تولید خودرو در ایران در شهریور ماه نسبت به ماه مشابه سال پیش تقریبا نصف شده است. ظاهرا بخشی از این کاهش به خاطر کمپین تحریم خرید خودرو و بخش مهم‌تر آن ناشی از رکود عمیق اقتصادی است.

صنعت خودروسازی ایران با مشکلات زیادی روبروست و دولت در این زمینه یارانه 200 میلیارد تومانی  به خودروسازان داده  است.

براساس این گزارش ، تولید انواع خودرو در ایران، در شهریور ماه امسال 60 هزار و 533 دستگاه بیشتر نبوده است.

در شهریور سال پیش 115 هزار و 462 دستگاه خودرو در ایران تولید شده بود. این رقم 47 و 6 دهم درصد بیش از تولید خودروسازان در ماه گذشته بوده است.
 

*روند نزولی تولید در نیمه اول سال

این گزارش حاکی است افت تولید شامل انواع خودرو، به جز انواع "مینی‌بوس و میدل‌باس" می‌شود. تولید این نوع خودروها که تعداد ناچیزی دارند در شهریور امسال به نسبت ماه مشابه سال پیش با 150 درصد رشد به 50 دستگاه رسیده است.

کاهش تولید برای انوع سواری 44 درصد، انواع وانت 68 و نیم درصد و برای انواع اتوبوس اندکی بیش از 53 درصد گزارش شده است.

تولید انواع "کامیونت، کامیون و کشنده" نیز در شهریور ماه امسال با 55 و نیم درصد کاهش به نسبت شهریور سال پیش 823 دستگاه بیشتر نبوده است.

آمار وزارت صنعت از تولید خودرو در شش ماهه نخست امسال تصویر متفاوتی ارائه می‌کند. در این بازه زمانی تولید انواع سواری با چهار درصد رشد به بیش از 460 هزار دستگاه رسیده است.

در این دوره تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس نیز افزایش داشته اما در انواع دیگر خودرو شاهد افت تولید به نسبت‌های متفاوت هستیم.
 

در شش ماه نخست سال در قیاس با نیمه اول سال 93 بیشترین کاهش تولید مربوط به انواع وانت با اندکی بیش از 51 درصد و کمترین افت مربوط به انواع کامیون و کامیونت با نزدیک 17 درصد است.

ظاهرا بخشی از بحرانی که خودروسازان با آن روبرو هستند به کمپینی بازمی‌گردد که در اعتراض به کیفیت پائین و قیمت بالا، نخریدن خودروی صفر کیلومتر را تبلیغ می‌کنند.

ادامه رکود شدید اقتصادی و نابسامانی بازار سرمایه عامل مهم‌تری است که برخی از اعضای برجسته دولت یازدهم هم به آن اعتراف می‌کنند.


منبع: فارس

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها