زردچوبه خواص بیشماری دارد
این ترکیب از زردچوبه، روغن زیتون و پودر فلفل
سیاه تشکیل شده است. راز این ترکیب اما در زردچوبهی آن است. زردچوبه
ادویهای زردرنگ است که خواص بیشماری دارد. از جمله خواص زردچوبه میتوان
به خاصیت ضد التهابیِ قدرتمند آن اشاره کرد. زردچوبه موثرترین ماده غذایی
برای کاهش التهاب در بدن محسوب میشود و نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
مولکولهای زردچوبه که خاصیت ضد سرطانی هم دارند «کورکومین» نامیده میشود.
از نظر علمی نیز ثابت شده که زردچوبه در درمان انواع سرطانهای روده،
پروستات، سینه و همچنین تومور مغزی کارایی دارد.
در پژوهشهای صورت گرفته بر روی موشهای آزمایشگاهی مشخص شد که زردچوبه
نقشی موثر در درمان سرطان دارد. در یکی از این پژوهشهای انجام شده، چندین
موش در معرض مواد شیمیایی سرطانزا قرار داده شدند. در نهایت نیز مشخص شد
مادامی که موشها از زردچوبه استفاده کنند، جلوی پیشرفت هرگونه سرطانی
گرفته میشد.
با این وجود، زردچوبه به تنهایی در دستگاه گوارش موثر ظاهر نمیشود و مصرف
آن در کنار فلفل یا زنجبیل توصیه میشود. طبق پژوهشهای انجام شده، فلفل
میزان تاثیرگذاریِ زردچوبه را تا 200 درصد افزایش میدهد. حال زمان آن
رسیده تا ترکیب موثر دکتر اندرسون را به شما معرفی کنیم. دستور این ترکیب
همانطور که پیشتر گفتیم از سه ماده غذایی موثر تشکیل شده است.
طرز تهیه و مصرف
به اندازه یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه را به نصف قاشق چایخوری روغن زیتون ترکیب کرده و مقدار کمی هم فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
این سه ماده غذایی را میتوانید در یک فنجان با هم ترکیب کرده و سپس آن را
مصرف کنید. لازم به ذکر است که بنا به تشخیص خودتان میتوانید آن را به
تنهایی و یا همراه با سالاد یا سوپ میل کنید. به این نکته توجه کنید که اگر
تصمیم گرفتید آن ترکیب را با غذای اصلی خود میل کنید، بهتر است که در
مراحل آخر به غذا اضافه شود.
قبل و بعد از سرطان
اندرسون در آخر صحبتهایش اضافه میکند که این
ترکیب علاوه بر اینکه میتواند از پیشرفت سرطان پیشگیری کند، میتواند
سلولهای سرطانی را نیز از بین ببرد. او همچنین میگوید که میتوان چندین
نوبت در روز از این ترکیب استفاده کرد. او حتی پیشنهاد میکند که تا
میتوانید از این ترکیب استفاده کنید، زیرا درمانی کاملا طبیعی علیه
تومورهای بدخیم سرطانی است که هیچگونه عوارض جانبی نیز ندارد.
منبع: Healthandhomeremedies