کد خبر: ۳۴۳۲۷۴
زمان انتشار: ۱۲:۱۷     ۱۲ مهر ۱۳۹۴
مدیر واحد صنعتی تولیدی آذین بین الملل تایباد ضمن اشاره به اینکه آوردن سرمایه گذار خارجی کار بیهوده و اشتباهی است، گفت: اگر می خواهید قرارداد با سرمایه گذاران آمریکایی ببندید قبلش بیایید و درب کل واحدهای تولیدی در ایران را ببندید.
به گزارش پایگاه 598، سید مصطفی غلامی مدیر واحد صنعتی تولیدی آذین بین الملل تایباد(تنها واحد تولیدکننده پودر رختشویی در شرق کشور) بااشاره به چراغ سبز دولت به سرمایه گذاران آمریکایی گفت: این همه کارهایی که مدیران کشور در رابطه با جذب سرمایه گذار و آوردن سرمایه های خارجی و تولیدکنندگان غربی به ایران می کنند اگر اندک احساس مسئولیت کنند و آقایان دلشان به حال این کشور و این انقلاب و این مملکت بسوزد به گفته امام راحل توجه می کنند که گفت: "نگذاریم این کشور به دست نااهلان بیفتد.”

وی ادامه داد: کشورهای غربی و آمریکایی که در تلاطم این هستند که در داخل ایران سرمایه گذاری کنند برای چی هدفی می خواهند اینکار را انجام دهند؟ یا چزا مسئولین مملکت ما در غرب و آمریکا بدنبال سرمایه گذار هستند؟

وی به حمایت نشدن تولیدکنندگان و واحدهای تولیدی در ایران اشاره کرد و گفت: ما فقط یک واحد تولیدی در داخل کشور ایجاد می کنیم و بعد ولش می کنید نه حمایتی و مه مودتی با آن داریم. حمایتی که از تولیدکنندگان می گویند فقط در حد حرف است.

حمایت نشدن نخبه ها دلیل فرار آنهاست

غلامی به هوش بالای ایرانیان تاکید کرد و عنوان کرد: شما اگر تحقیق کنید می بینید دلیل ترقی اکثر کشورهای خارجی حضور مغزهای ایرانی در آن کشورهاست. چرا این مغزهای ایرانی در خارج از کشور مشغول به کار می شوند؟ چون کسی در ایران بدرستی از این نخبه ها حمایت نمی کند.

مدیر واحد صنعتی تولیدی آذین بین الملل تایباد اظهارکرد: ما این کارخانه را در سال ۸۵ در این نقطه مرزی احداث کردیم. متاسفانه حمایت که نمی شویم هیچ هر کسی از هر طریقی بتواند مشکلی برای ما ایجاد می کند. مشکل سازی که انجام می دهند بدتر از همه چیز برای من تولیدکننده است.

آوردن سرمایه گذار خارجی کار بیهوده و اشتباهی است

وی بیان کرد: آوردن سرمایه گذار و تولیدکننده و کمپانی های خارجی به داخل ایران از نظر ما تولیدکنندگان یک کار بیخود و بیهوده ای است. روابط خوب است با کشورهای دیگر داشته باشیم ولی جذب سرمایه گذار و آوردن کارخانه های خارجی جهت تولید در ایران یک کار اشتباهی است. پس کارخانه های داخل ایران را کلا تعطیل کنیم و برویم کلا محصولات آنها را داخل ایران بیاورید تا همین تعداد کارخانه ها و واحدهای تولیدی باقیمانده نیز تعطیل گردد.

دل مسئولین اگر به حال مملکت می سوزد بیایند از من تولیدکننده حمایت کنند

مدیر تنها واحد تولیدکننده پودر رختشویی در شرق کشور ادامه داد: برای خود بنده بعنوان یک کارخانه دار و تولید کننده همین بانک تجارت برای من مشکلات فراوانی را ایجاد کرده است که سبب شده نتوانم با تمام ظرفیت و توان کارخانه ام کار کنم. دل مسئولین اگر به حال مملکت می سوزد بیایند از من تولیدکننده حمایت کنند.

وی با گله از اکثر ادارات از قبیل آب ، برق و … که مشکلاتی را برای این واحد تولیدی در سالهای متمادی ایجاد کرده اند، تصریح کرد: این کارخانه در هر شیفت ۲۰۰ نفر را می تواند مشغول بکار کند و می تواند با سه شیفت مشغول بکار شود و توجیح اقتصادی خوبی هم دارد. شما فکر کنید اگر این کارخانه بتواند سه شیفته کار کند و بطور میانگین هر خانواده ای در شهرستان ۵ نفر عائله مند دارد، ۳۰۰۰ نفر می توانند بطور مستقیم از طریق این کارخانه امرار معاش کنند.

مسئولین نظام جناح گرایی را کنار بگذارند

وی عنوان کرد: زمانیکه بحث پیشرفت مملکت در میان است مسئولین نظام نباید جناح گرایی کنند. با این ذهنیت هیچ زمان نمی توانیم پیشرفت کنیم. چراکه وقتی جناحی سر کار می آید افرادی را از جناح خود که صاحب نظر نیستند را فقط بحاطر جناح گرایی بر راس کار می گذارند که این کار اشتباهی است. بدتر از آن اینکه هر جناحی که سر کار می آید جناح مخالف قصد تخریب آن را دارد بجای کمک و نقد منصفانه.

غلامی با تاکید دوباره گفت: مسئولین اگر دلشان به حال این نظام و مملکت می سوزد باید یک سری افراد مدیر که راهکارهای واقعی جهت پیشبرد اقتصادی نظام و کشور را میدانند، بر سر کار بیاورند.

دلیل رکود اقتصادی در ایران

وی بااشاره به رکود اقتصادی در کشور گفت: دلیل رکود اقتصادی در کشور این است که متاسفانه یک سری از آقایانی در زمینه های اقتصادی نظریه می دهند که در این کار اصلا صاحب نظر نیستند.

مدیر کارخانه آذین بین الملل عنوان کرد: امروز بخاطر حمایت نکردن این واحد تولیدی بجای اینکه حداقل با ۴۰۰ نفر فعالیت داشته باشد با ۲۰ نفر در حال فعالیت است. بدلیل اینکه بستگان فلانی را بدلایلی از این کارخانه اخراج کردیم برای ما سندسازی کرده و مشکل ایجاد کرده است. کسی در واحد تولیدی باید مشغولا به کار شود که اولا احتیاج داشته باشد دوما مسئولیت پذیر باشند و سوما امین باشد.

اگر می خواهید قرارداد با سرمایه گذاران آمریکایی ببندید قبلش بیایید و درب کل واحدهای تولیدی در ایران را ببندید

وی خطاب به مسئولین دولت گفت: شما اگر قصد پیشرفت تکنولوژی مملکت را دارید بیایید و کار بنیادی انجام دهید. اگر می خواهید قرارداد با سرمایه گذاران آمریکایی ببندید قبلش بیایید یک زحمت بکشید و درب کل واحدهای تولیدی را در ایران ببندید. این کار آنها میشود تخته کردن درب واحدهای تولیدی داخل کشور.

وی خاطرنشان کرد: آقای نوبخت عنوان کردند تعداد زیادی از نخبگان و مغزهای کشور از ایران رفتند. خب دلیل این رفتن ها چیست؟ حمایت نشدن و تبعیض است. چرا واحدهای تولیدی سرمایه گذاران معمولی در حال تعطیل شدن است اما کارخانه هایی که به مسئولین وصل هستند براحتی مشغول بکارند؟

رشوه دادن یک بیماری در اقتصاد کشور است

وی به رشوه دادن در کشور اشاره کرد و گفت: این یک بیماری است در اقتصاد کشور که اگر تولیدکننده ای رشوه ندهد کارش بدرستی پیش نمی رود. بدلیل اینکه ما حاضر به پرداخت چنین باجهایی نشدیم تا به امروز به این همه مشکل برخوردیم. مسئولین اگر دلشان به حال من تولیدکننده نمی سوزد به حال مردم و مملکت بسوزد.


منبع : راه دانا
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها