به گزارش پایگاه 598، مرتضی صفوی اظهار داشت: هویج یکی از سبزیجاتی بوده که حاوی ویتامین
بتاکاروتن است و این ویتامین خود پیشساز ویتامین A در بدن به شمار میرود.
لذا مصرف آن برای افراد به صورت روزانه توصیه میشود.
وی با اشاره
به اینکه هویج یکی از بهترین میان وعدههای غذایی برای کودکان چاق است،
افزود: هویج پخته قند بیشتری نسبت به هویج خام دارد بنابر این برای افرادی
که دارای بیماری قند یا دیابت هستند بهتر است هویج را به صورت خام مصرف
کنند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: افراد در صورت پخت هویج بهتر است
آب آن را نیز میل کنند چرا که بسیاری از ویتامینها در آب هویج پخته شده
است و مصرف آن برای افراد توصیه میشود.
صفوی با اشاره به اینکه
بتاکاروتن موجود در هویج آنتیاکسیدان بوده و از سرطان جلوگیری میکند،
گفت: مصرف سبزیجات خیار و هویج برای میان وعده بچهها و حفظ سلامتی آنها
بسیار توصیه میشود. همچنین هویج از چاقی جلوگیری میکند و فیبر موجود در
آن نیز برای رودهها مفید است.
وی در رابطه با مصرف خیار گفت:
افراد در صورتی که نسبت به وجود سموم در روی پوست خیار شک دارند باید از
مصرف آن با پوست خودداری کنند و اگر که پوست خیار فاقد سم باشد نیازی به
پوست کندن آن نیست چرا که پوست خیار حاوی ویتامین بوده و برای سلامتی بدن و
پوست مفید است.