وی افزود:هرچند اجرای این مهم جزو وظایف دولت است که شامل همه خدمات زیربنایی، اساسی و محوری مورد نیاز مردم از جمله طرح های آبرسانی، شوری زدایی از آب دریا و تولید آب شیرین، طرح های آب و فاضلاب و اجرای شبکه ها و تصفیه خانه های فاضلاب است، اما در تلاش هستیم تا در چارچوب ایده جدید مشارکت بخش خصوصی و دولت به دنبال تأمین مالی طرح ها باشیم.
به گفته این عضو کابینه دولت، ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات، کاهش طول مدت اجرای پروژه ها، تجهیز منابع جدید برای انجام کارهای زیربنایی و نیازهای اصلی جامعه، ارتقای ظرفیت مدیریتی بخش آب و فاضلاب و صنعت آب و برق، ورود فناوری های جدید و کاهش هزینه های خدمات مورد نیاز مردم از جمله اهداف تعیین شده در این مشارکت است.
وی ادامه داد: با امضای این 20 قرارداد جدید، تعداد طرح های مشارکتی بخش خصوصی و دولت در حوزه صنعت آب و فاضلاب به 99 طرح رسیده است.
وزیر نیرو در خصوص قراردادهایی که امروز به امضا رسید، اذعان داشت: 20 قرارداد جدید به ارزش افزون بر 15 هزار میلیارد ریال با بخش خصوصی به صورت BOO و BOT به امضا رسید.
وی افزود: ارزش مجموع پروژه های در دست اجرا با این شیوه 45 هزار میلیارد ریال است و علاوه بر این، 114 پروژه جدید در مراحل برگزاری مراحل مناقصه است.