وی ادامه داد: مواظبت و مراقبت از رفتارهای طرف مقابل دلیل برشکاکی یا رفتارهای مشکوکانه همسر نیست بلکه این یک امر و پدیده ناخودآگاه طبیعی است که به خاطر حفظ طرف مقابل و ابراز علاقه نمود پیدا میکند، بنابراین برخی همسران نباید گله از این داشته باشند که توسط همسرشان چرا کنترل میشوند.
عبدی، اقدام سختگیرانه برای کنترل همسر را امری اشتباه دانست و اظهار کرد: برخی از زوجین به اشتباه تصور میکنند که اگر کنترل سختگیرانه نسبت به همسرشان داشته باشند مواظبت از او بهتر است در حالی که آمار و پروندهها نشان میدهد برخی اقدامات سختگیرانه از سوی همسر عکس خواسته آنها جواب میدهد.
این کارشناس ارشد روانشناسی تصریح کرد: امروزه طلاق چه از نوع عاطفی و چه قانونی، تاحدودی به خاطر چک کردنهای سختگیرانه طرف مقابل بوده است که بعدها منجر به اظهار پشیمانی افراد شده که دیگر فایده ای ندارد.
وی به راهکارهای پیشگیری و مراقبت از همسر اشاره کرد و گفت: یک نوع از راهکارهای پیشگیری همسر، بروز رفتار عاطفی و معقولانه است به این صورت که شما با رفتار نرم منشانه و پر از احساس که به همسرتان روانه میسازید در واقع همسر خود را اغنا از احساس و عواطف کردهاید که این خود در کنترل رفتار همسر و جلوگیری از یکسری اعمال نادرست بسیار موثر است.
این روانشناس افزود: چک کردن همسر حتما نباید به صورت خشن و بدبینانه صورت بگیرد بلکه توصیه ما این است که با نگاه مثبت و دور از هر گونه پیش قضاوت با رفتار و افکار معقول مواظب رفتار همسر خود باشید.
وی به رفتار غلط برخی زوجین اشاره کرد و افزود: بخری از زوجین برای اینکه از رفتار همسر خود مطلع باشند فردی را مراقب رفتار همسرشان انتخاب میکنند یا شبانه گوشی همسر خود را چک میکنند و به روشهای دیگر، خدای ناکرده ممکن است در صورت مطلع شدن طرف مقابل مشکلاتی را به بار بیاورد که جبران ناپذیر است.
وی ادامه داد: مراجعه به روانشناس و مشاوره بهترین روش برای اعمال یکسری رفتارها از سوی زوجین است که امری معقول تر به شمار میآید و روانشناس با ارائه مشاوره اصولی و راهکار صحیحی به فرد، وی را در جریان کارهای درست قرار می دهد.