به گزارش گروه خواندنی های 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران، ما ایرانی ها به خوراکمان خیلی اهمیت می دهیم ولی آیا برای زیرانداز طعام هم این حساسیت ها را لحاظ می کنیم؟ بله همین سفره که حداقل روزی سه بار جلوی ما پهن و جمع می شود. در مورد سفره لازم است به یک سری نکات بهداشتی دقت کنید.
- در موقع خرید، سفره هایی انتخاب کنید که پشت و رویشان معلوم است تا راحت بتوانید همیشه از سطح رویی سفره استفاده کنید. سفره های پشت کرکدار، گرد و خاک و آلودگی بیشتری به خودشان می گیرند. همچنین سفره هایی که سطح صاف دارند نسبت به سفره های طرح برجسته، بهتر و راحتتر تمیز می شوند.
- بهتر است اندازه سفره غذا با تعداد نفرات و تعداد افراد خانواده تناسب داشته باشد تا شستن، پهن کردن و جمع کردن آن راحتتر باشد.
- در هنگام چیدن ظروف یا توزیع غذا، به هیچ عنوان روی سفره راه نروید.
- تکه های غذا مانند استخوانهای خورشت، هسته آلو و.. را در سفره نیندازید. برای این کار از ظرف مخصوصی که برای این کار در سفره قرار می دهید، استفاده کنید.
- در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل با آب گرم و مایع شوینده بشویید و زیر نور خورشید قرار دهید.
- هنگام جمع کردن سفره، ابتدا دو سر سفره را روی هم قرار دهید و سپس آن را به دفعات لازم تا کنید با این کار قسمت زیر سفره که روی زمین بوده است با سطح داخلی آن که محل قرار دادن غذاست، تماس پیدا نمی کند.
- باقیمانده نان را از سفره بردارید. ماندن نان در سفره موجب کپک زدن نان می شود. نان را در پارچه های نخی بپیچید سپس در کیسه پلاستیکی قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.