کد خبر: ۳۳۵۹۳۹
زمان انتشار: ۰۹:۰۳     ۰۸ شهريور ۱۳۹۴
دکتر بابک فغفوریان تصریح کرد: سوراخ بودن قلب یک بیماری مادرزادی است و معمولا در کودکی یا نوزادی توسط متخصصین قلب اطفال، تشخیص داده می‌شود.
به گزارش پایگاه 598، یک متخصص بیماری‌های قلب و عروق گفت: سوراخ بودن قلب، یک بیماری مادرزادی است.

دکتر بابک فغفوریان تصریح کرد: سوراخ بودن قلب یک بیماری مادرزادی است و معمولا در کودکی یا نوزادی توسط متخصصین قلب اطفال، تشخیص داده می‌شود.

وی اظهار کرد: حفره قلب در بعضی موارد نیازمند جراحی بوده و در موارد دیگری نیز طی گذشت زمان و تحت نظر متخصصین قلب و عروق خود به خود بسته شده و بهبود می‌یابد.

فغفوریان افزود: به طور معمول اگر حفره مادرزادی در ناحیه دهلیزی باشد باید قبل از سن هفت سالگی، کودک جراحی و درمان شود، اما اگر در ناحیه بطنی باشد، پزشک معالج با توجه به شرایط بیمار تصمیم به انجام عمل یا دادن فرصت برای بهبودی بیمار می‌گیرد.

وی در خصوص علائم ناشی از سوراخ بودن قلب گفت: سرماخوردگی‌های پی‌ در پی، عفونت‌های مکرر، خستگی زودرس یا شنیده صدای اضافی از قلب بیمار در هنگام معاینه پزشکی از نشانه‌های این بیماری به شمار می‌رود.

فغفوریان راه تشخیص این بیماری را انجام اکو دانست و افزود: در صورت عدم درمان به‌ موقع، منجر به گشاد شدن حفره‌های قلب یا بالا رفتن فشار ریه در بیمار می‌شود. زمان تشخیص سوراخ‌های دهلیزی معمولا ممکن است به سن بلوغ برسد، اما سوراخ‌های بطنی بسیار زودتر و در سنین نوزادی و کودکی شناسایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سوراخ‌های دهلیزی در زنان شایع‌تر است، ادامه داد: بعضی از سوراخ‌های بطنی بسیار کوچک بوده و نیاز به درمان جراحی ندارد، اما بیمار باید هر شش ماه یکبار عملیات اکو را انجام دهد. نوع درمان و مدت زمان آن وابسته به شدت اختلالات و تاثیری است که بر روی قلب گذاشته و همین مباحث است که پزشک را ملزم به انجام جراحی یا درمان‌های دیگر می‌کند.

وی در پایان با بیان اینکه این بیماری ارثی نیست، افزود: در صورت عدم درمان به موقع، عوارض وخیمی را برای بیمار به همراه خواهد داشت.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها