وی افزود: همانطور که انتظار میرفت، اعضای جلسه به اتفاق آراء به این نتیجه رسیدند که در لیگ یک تیمهای بدهکار باید قبل از شرکت در نخستین مسابقه فصل جاری، حداقل نیمی از بدهکاریهای خود را پرداخت کنند. در غیر اینصورت مقامات اجرایی سازمان لیگ، کارت شرکت در مسابقات تیمهای بدهکار را تحویل نخواهند داد و در نتیجه تیمهای مذکور قادر به شرکت در مسابقات نخواهند بود.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ادامه داد: تا زمان برگزاری این جلسه، ۹ تیم لیگ یک مشکل پرداخت بدهی دارند که در ۴۸ ساعت باقیمانده به شروع مسابقات، ۹ تیم فوق باید حداقل نصف بدهی خود را پرداخته و یا به همین میزان رضایت از طلبکاران اخذ کنند.
وی اضافه کرد: این ۹ باشگاه به دو گروه زیر تقسیم شدهاند: در گروه اول تیمهای نفت مسجدسلیمان با ۱۵ میلیون تومان بدهی به ۲ نفر، تیم گیتی پسند اصفهان با ۳۵ میلیون تومان بدهی به یک نفر، پارسه ۹۰ ایرانیان با ۱۵۵ میلیون تومان بدهی به ۳ نفر و شهرداری تبریز با ۳۶۰ میلیون تومان بدهی به ۹ نفر هستند که به نظر میرسد هرکدام از این باشگاهها با پرداخت نیمی از مبالغ می توانند کارت شرکت در مسابقات خود را دریافت کنند
حسنزاده افزود: در گروه دوم نیز تیمهای پاس همدان با ۳ میلیارد و ۹۱۸ میلیون تومان بدهی به ۶۸ نفر، نساجی مازندران با ۲ میلیارد و ۶۷ میلیون تومان بدهی به ۴۳ نفر، آلومینیوم هرمزگان با یک میلیارد و ۴۷۸ میلیون تومان بدهی به ۲۶ نفر، ایرانجوان بوشهر با یک میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان به ۳۴ نفر وجود دارند که کارشان دشوارتر از گروه اول است و هرکدام از این تیمها در ۴۸ ساعت باقیمانده باید حداقل نصف مبلغ بدهکاری خود را پرداخت کرده و یا به همان اندازه از طلبکاران رضایت و تسویه حساب ارائه کنند.
وی با بیان اینکه مابقی تیمهای لیگ دسته اول مشکلی ندارند، یادآور شد: به نظر میرسد برخی باشگاههای لیگ دسته اول شاکیانی دارند که پرونده آنها در استانهای مربوطه در حال رسیدگی است اما با توجه به تغییر آئیننامه انضباطی در مردادماه ۱۳۹۳، مطمئنا اگر راجع به بدهکاری جدید آن باشگاهها در استانهای خودشان، رای صادر و قطعی باشد، با توجه به قانون جدید در آینده، شاهد کسر امتیاز از باشگاهها خواهیم بود. این حکم برای جلوگیری از فعالیت تیمها در لیگ برتر و سایر لیگها، امسال اجرا میشود و با توجه به احکام قطعی شده در سنوات گذشته، با آیین نامه قبلی صورت می گیرد.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه بیان کرد: امیدوارم مدیران و مقامات ۴ باشگاه پاس همدان، نساجی مازندران، آلومینیوم هرمزگان و ایرانجوان بوشهر تمام سعی و تلاش خود را به عمل آورده و با کمک از مقامات مسئول در استانها و مسئولین دلسوز ورزش استانها با پرداخت حداقل نیمی از بدهکاری خود قبل از بازی اول، مجوز حضور در مسابقات را بگیرند و برای پرداخت مابقی بدهکاری نیز متعهد شوند تا پایان فصل جاری، تسویه حساب کنند.
وی اضافه کرد: معتقدم انصاف نیست باشگاهی که مبالغ قابل توجهی بدهکاری دارد و مجددا برای جذب برخی از بازیکنان، مبالغ میلیاردی به بدهکاری باشگاههای خود بیافزایند. اگر هرکدام از این باشگاههای بدهکار به اندازه هزینه یک بازیکن درجه یک یا دو، بازیکنان کم هزینهتری را به خدمت بگیرند و مابقی پول خود را برای بدهکاری کنار بگذارند، هم مشکل بدهکاریشان حل میشود و هم آرای کمیته انضباطی با توجه به قوانین و مقررات فوتبال اجرا میشود.
حسنزاده ادامه داد: ضمن اینکه باشگاههای لیگ یک بدون پرداختن بدهی و تراز مالی مثبت خود، قصد موفقیت و ورود به لیگ برتر را دارند، جای تعجب دارد چرا که قوانین و مقررات از جمله ضوابط AFC، اجازه نمیدهد یک باشگاه که در قالب شرکت تجارتی فعالیت میکند، با تراز مالی منفی به فعالیتهای خود بپردازد.
وی همچنین یادآور شد: در هر صورت اجرای احکام مربوط به بدهکاری ها با قاطعیت در تمام لیگ ها و با همت مقامات فدراسیون و سازمان لیگ محقق شده و ما از این بابت از همه مسئولین تشکر می کنیم. در لیگ برتر با دستورالعملی که مصوب شده بود از محل درآمد باشگاههای بدهکار، مبالغ فراهم شده است که از امروز طلبکاران با مراجعه به کمیته انضباطی کتبا به سازمان لیگ مراجعه و طلب خود را دریافت کنند. در لیگ یک هم مطمئنا این آرا با قاطعیت اجرا میشود و همانطوری که در بالا توضیح دادم، بدهکاران تا روز مسابقه مهلت دارند تا نسبت به پرداخت بدهی و اخذ مجوز بازی اقدام کنند.
رئیس کمیته انضباطی در پایان درباره گزارشات هفته سوم رقابتهای لیگ برتر گفت: اگر چه برخی از حوادث هفته سوم از طریق جراید را به طور مستقیم رصد کردهایم اما تاکنون گزارشات مقامات رسمی واصل نشده است. در این زمینه از مسئولان سازمان لیگ خواستهایم اولا در ارسال سریع گزارشها به نمایندگان فدراسیون توصیه لازم را کرده و ثانیا انتظار داریم مقامات مسئول نیز در انعکاس همه حوادث و اتفاقات فوتبال با جزئیات کامل اقدام کنند.