کد خبر: ۳۳۲۲۴
زمان انتشار: ۰۱:۰۶     ۱۲ دی ۱۳۹۰
بر اساس سرشماری سال 89، بیش از 450 هزار واحد صنعتی و کارگاهی در تهران و حومه تهران فعال هستند که آلودگی صوتی و هوا و پسآبهای صنعتی به همراه دارد. هر چند فاضلاب تهران بسیار پیشرفت داشته است ولی نفوذ پسآبهای صنعتی به این فاضلاب صدمات جبران ناپذیری خواهد داشت.
مهر: رئیس کمیسیون محیط زیست شهری شورای شهر تهران از تصویب نهایی طرح جامع ساماندهی صنوف و مشاغل صنعتی شهر تهران خبر داد و افزود: با اجرای این مصوبه تهران، نفس عمیق‌تری می‌کشد.

معصومه ابتکار از تصویب نهایی طرح جامع ساماندهی صنوف و مشاغل صنعتی شهر تهران در صحن شورای شهر پایتخت خبر داد و افزود: حریم تهران معضلات بسیار جدی در بحث صنایع و صنوف دارد که مشکلات زیست محیطی زیادی را برای شهر تهران به همراه داشته است.

وی افزود: بر اساس سرشماری سال 89، بیش از 450 هزار واحد صنعتی و کارگاهی در تهران و حومه تهران فعال هستند که آلودگی صوتی و هوا و پسآبهای صنعتی به همراه دارد. هر چند فاضلاب تهران بسیار پیشرفت داشته است ولی نفوذ پسآبهای صنعتی به این فاضلاب صدمات جبران ناپذیری خواهد داشت.

ابتکار اظهار داشت: سه سال قبل موضوع ساماندهی صنایع و مشاغل صنعتی تهران در کمیته محیط زیست شورای شهر مطرح شد و لایحه ای هم از سوی شهرداری تهران به شورا ارائه شد. پس از 28 جلسه کارگروهی و 6 نوبت جلسه در کمیته محیط زیست شورای شهر این طرح نهایی شده و بالاخره به تصویب شورای شهر رسید.

عضو شورای شهر تهران گفت: البته در این کارگروهها و جلسات نمایندگانی از استانداری و فرمانداری حضور داشتند برای همین امید می رود این طرح مشکل زیادی در فرمانداری تهران برای ابلاغ نداشته باشد.

معصومه ابتکار انتقال پایانه های حمل و نقل برون شهری، مشاغل پر خطر و صنوف آلاینده به خارج از محدوده طرح را از مهمترین موارد این طرح عنوان کرد و افزود: در این طرح مشاغل به سه گروه سبز و زرد و قرمز تقسیم می شوند که مشاغل سبز مناسب با محیط زیست شهری و مشاغل زرد باید برای استاندارد سازی تلاش کنند و مشاغل قرمز باید منتقل شوند.

وی تصریح کرد: تمامی مراحل و بندهای این طرح دارای فرصت زمانی است و باید مجری طرح که شهرداری تهران با همکاری اداره کل صنایع و محیط زیست تهران است در زمان تعیین شده طرح را اجرایی کنند. همچنین شهرداری تهران موظف شده پس از ابلاغ طرح در مدت 3 ماه آیین نامه اجرایی طرح را نوشته و پس از مدت 6 ماه سامانه هوشمند کنترل صنایع را آماده کند.

همچنین شهرداری تهران باید کمیته راهبردی طرح را با حضور مسئولان اصناف، صنایع و محیط زیست تشکیل دهد. کمیته محیط زیست شورای شهر هم تمامی مراحل اجرا را دنبال و نظارت خواهد کرد.

ابتکار ابراز امیدواری کرد که فرمانداری تهران به دلیل دیر شدن تصویب این طرح و ضعیت بحرانی پایتخت در بحث محیط زیست شهری هر چه زودتر این طرح را ابلاغ کند که این خبر خوشی برای تهرانیها است ولی اجرای صحیح طرح می تواند بسیار خوش تر برای ساکنان تهران باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها